pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz sistemlerde hep şifre verme endişesi yaşıyorum. o yüzden şifre isteyen hicbir sistemi satın almadım. giriş yaparken twitter'ı kullanacak şekilde ayarlayamıyor musunuz* illa şifre mi vermek zorundayız?
Hocam official api yerine normal api kullanarak da aynı işlemleri yapabiliriz. Ve inanın şifre vermeden 'uygulamaya giriş yap' diyerek kullanılan bir sistem hazırlamak çok daha kolay. Ama bu api'ler kısa sürede patladığı ve kullanılamaz hale geldiği için sorun oluyor. Yani sistemi kullanmaya başlarsınız, iki gün son api patlar, yeni api açıp tüm hesaplarınızı tekrar teker teker sokarsınız. Böyle birşey olmaması için şifreli official sistem kullanıyoruz.

LyNo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satışını yaparken güncellemelerini çıkarıyorum diye satış yaptı ss duruyor, almak için eklediğimde ilk sorduğum soruydu.

Oldu o zaman ben bir yazılım çıkartıyım 400 lira 2000 lira para alıyım satış başı 50-60 kişiye, 3 ay sonra güncelleme kestim diyim...

Varmı böyle bir mantık?
Haklısınız olan, ofis ortamında çalışan kişilerden alışveriş yapmak daha sağlıklı bana kalırsa