Benim düşünceme göre programlamanın %60, %70 'ini algoritma oluşturur. Önce programlama mantığını kavramalısın. Bu kodları falan öğrensen bile bunları nerde nasıl kullanacağını öğrenmezsen çok işine yaramaz. Kendi adıma konuşuyorum ben kesinlikle video izleyerek o programlama dilinin mantığını kavrayamam. Sende bu kafadaysan kendine proje belirle onun üzerinde yoğunlaş. Tabi hesap makinesi vs. gibi küçük yazılımlar değil. Mesela Ticket Sistemi şeklinde bir proje kodlayabilirsin. Güzel bir başlangıç olur hem seni biraz zorlar hemde programlamanın mantığını küçük nebze de olsa çözersin.Projeyi senin için adım adım yazayım
1-)Login Formu : Buradan kullanıcılar giriş yapacaklar ve kendi sayfalarına gidecekler.
2-)Ticket Formu : Buradan kullanıcılar ticket oluşturup admine göndericekler.
3-) Admin Ticket Formu: Adminler gelen mesajları okuyup cevap vericekler. Bu yazdıkları mesaj ilgili kullanıcının hesabına gidecek
Düzey olarak nerdesin bilmiyorum ama başlangıç için zorlayıcı ve öğretici bir proje olur.Takıldığın yerde benden yardım isteyebilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.