Bunu (
bu asker için söylemiyorum)
şimdi bu hainlikler ortaya çıktıktan sonra,daha doğrusu bu hainliklerin 10 yıldır yapıldığı zaten gözler önündeydi,biliniyordu ama şakşakçılık yüzünden aynı yönde gidildiği için kimse sesini çıkarmıyordu,hain denmiyordu blakis 1.sınıf askerler,1.sınıf insanlar,1.sınıf din i bütün insanlar deniyordu.ve bu arada 1.sınıf askerlerde içeri tıkılıyordu .şimdide gine şakşakçılık yüzünden bu kez de hain deniyor aradan onca yıllar geçti,neleri götürdüler neleri..daha yeni çark etti demiyorum.gözünü sevdiğimin g.. korkusu insana neler yaptırıyor,bir zamanlar tavan yapan,revaçta olan fetö cuların fetö sevgisi, gelmiş olduğumuz bu dönemde darmadağın olmuş ve ne hikmetse şimdi herkes fetö karşıtı olmuş durumda.bu olaylardan sonra karşıt olmak çok kolay ben öyle değildim demekde çok kolay ama bunu önce yapmak lazımdı..
ben aklımı oynatmak üzereyim, acaba benimmi beynim karıştı diye düşünüyorum
4-5 yıl kadar önce 15 yaşında Çocuktan tutunda 70 yaşıdaki adama kadar herkes fetö cüydü her hangi bir iş yerine girince yazaneye çıkınca ayakkabıyı çıkarıp terlik giyilirdi ve içeriye girilirdi haremlik selamlık vsvs
o yıllarda bunlara aksini iddia etmek ne mümkün?adamı diri diri keserlerdi.ama şimdi bunların hepside ortadan kayboldu

herkes fetöye küfürler yağdırmaya başladı.tebrikler Cumhurbaşkanım

helal olsun size

sizede yakışan bu zaten..
ama keşke bunu çok daha önce yapsaydınız tıpkı ulu önder GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA gibi..
ama geç de olsa bunları yapmak ginede büyük başarıdır,Türk milleti el ele inşallah bu sorununda üstesinden gelecektir..