1 üniversitenin 4 yıllık mühendislik fakültesindeyim okulun bitmeyeceğini anladım ve en azından diploma olsun elimde diye 2 yıllık ön lisans diploması alacağım. Şu an yaz okulundayım 2 dersim var bunları verince ders sıkıntım kalmayacak. Yalnız diplomamı almam için 1 tane staj yapmam gerekiyor. Yaz okulunda staja izin vermiyor üniversiteye.

Bu seneki YGS ve LYS ye girdim 2 yıllık UZAKTAN EĞİTİM (Açık öğretim değil) Bilgisayar Programcılığı yazacağım.

Şimdi sorum şu;

Yerleştirme sonuçları açıklandığında ben hala staj yapıyor olacağım ve önümde diplomamı almam için 1-2 hafta daha olacak. Onay çıkış işlemleri vs. Bu durumda hala okuyor görüneceğim. Bu şekilde UZAKTAN EĞİTİM programına da kayıt olabilir miyim?

Eğer olamaz isem, yerleştirme sonucunda yerleşir ve kayıt yaptıramaz isem bu sebepten ötürü ek yerleştirmede tekrar tercih yapabilir miyim?

2. bir alternatif de, ev arkadaşım aynı üniversitedeki 2 bölüm olursa sıkıntı olmaz dedi. Bu doğru mudur okuduğum üniversitedeki 2 yıllık bilgisayar programcılığını yazsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?