buyur çirkinleş hocam. benim çirkinleştigim falan yok. seocu arkadaslar illegal bir iş yapmıyor örnek vermeniz saçma. siz burda illegal yöntem ile kasılmıs bir hesabı satmaya calısıyorsunuz. ha illa seo ile bagdastıracaksınız sizinki hacklink işiyle bagdastırılır ancak

ben burda acık acık soyluyorum hesaplar botla kasılmıs. cok yüksekte ban yeme riski var. siz eger ilk mesajınıza hesaplar illegal yontem ile kasılmıs yazsaydınız ben konuyla ilgili tek kelime etmeyecektim.siz bence burda avlanarak yeterince çirkinleşmişsiniz.
İlk mesajlarda açıklama istediniz yeterince yaptım sizi gerçek bir müşteriymiş gibi düşünerek.Legal değildir dedim üstüne
alacak kişiler bunun farkında olarak iletişime geçsinler dedim bunun üstüne hala mesaj yazmanın bir manası yok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:36:33 -->-> Daha önceki mesaj 02:34:24 --
arkadaş bana hediye olarak 21 level hesap verdi sorunsuz kullanıyorum. gayet güzel kasılmış botla vs. anlamam ben hesap ortada girdim oynuyorum hiçbir sorun dahi yok.
Teşekkürler geri dönüşünüz için.