bir süre önce, buradan biri ekşi sözlük admini olduğunu söylemişti. uzun süredir girmediğim ekşiye, girip baktığımda 9. sırada olduğumu görünce, üyeye mesaj attım gözden kaçmasın kabul edilsin diye, 9. sıradan 12.000inci sıraya atmıştı "muhterem"!
sıra geldi derken bir yıl daha beklemek durumunda kaldım. o kadar içerlemiştim ki hala aklıma geldikçe çok canım sıkılır. sonra hesap açılmış bir süre kullandıktan sonra banlanmıştım. buradaki öneriler üzerine kanzuka mesaj attım twitterdan banlanan hesabı açar diye ama oralı bile olmadı. tabi çok mesaj alıyordur, benimki de arada kaynamıştır muhtemelen.
şu an 7000 ve 8000 arasında gidip geliyorum aylardır, üstelik sitede onca çapsız adam varken sıra nedense gelmiyor
bu arada, logosunu yenilemesi için kendilerine mesaj atmıştım kısa süre sonra logo tam da önerdiğim şekilde değişmişti, ancak eski yazarlar yeni logo ve site ara yüzündeki değişikliklerden dolayı kazan kaldırıp, üyeliklerini sildirmişlerdi.
ekşide yazdığım bir yazıdan yarım saatte siteme 5000 kişi gelmiş sabah kalktığımda da 20.000i bulmuştu. tanıtım için çok yararlı olduğunu düşünüyorum o yüzden yoksa derdimi her platformda yazabilirim, sıkıntı yok.
eğer yazdığınız bir yazı yüzünden mahkemelik olursanız ve ekşiden üyelik bilgileriniz istenirse, kuzu kuzu vereceklerini de belirtmişler site kurallarında, o yüzten tadı tuzu yok.
yaşasın twitter!