ismailix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ilanı okuyunca zannettim ki google, ibm e, microsoft a başvuru yapacağız.

Patron olarak, çalışanınıza her şeyin en iyisini istemeye hakkınızdır.

siz yapıyor musunuz bilmiyorum ama bildiğim bir şey var çoğu patronların;
maaşını elden vermesi, geç vermesi salması vs.
aldığı maaş üzerinden ssk primlerinin yatırılmaması
resmi tatillerde izin yapılmaması
mesai saatleri haricinde işle alakalı telefon açarak rahatsız edecek şekilde konuşması
bir iş ile ilgili konuşurken emir vermesi

not: konuyu baltalamak gibi niyetim yok. ama ilan verilirken iş veren tarafından değil de işçi tarafından biraz bakılırsa çalışan bulmak biraz daha kolay olacağını düşünüyorum.
sonuçta yapılan iş karşılıklı samimiyet gereken, karşılıklı hak ve hukuka saygılı olmamız gereken bir durum.

hayırlı personel bulmanız dileğiyle.

Farklı bir bakış açısı için teşekkürler...

Maaş çoğu patron geç veriyor olsaydı Türkiye de herkes iş arıyor olurdu.

Maaşlar Bankaya yatması zorunludur. İlk okul çağındaki çocuklara laf anlatır gibi bu tür detayları buradan anlatacak vaktim de yok enerjimde yok o yüzden Yüz yüze İş görüşmesi sırasında belirlenmesi gereken detayları R10 Üyesi olmayan kişilerin bile okuyabildiği bir konuya yazmayı anlamlı bulmuyorum.

Aldığı maaş üzerinden sigorta primi yatırılmıyorsa O iş yeri hırsızdır ne kadar süre mutlu ve performanslı çalışabilirsiniz? ayrıca her ay online kontrol edilebilir SGK sitesinden. Kendini kullandırtmak istemeyen adam zaten kullandırtmaz.

Mesai saatleri dışında kimse kimseyi arayamaz. Hadi oldu da aradık bu kadar kuralcı bir yerde çalışmak istiyorsanız NASA ya başvurmanızı tavsiye ederim. Maaşları da güzeldir kimseye bağırdıklarını da sanmıyorum.

Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler Bu tür Fikirlerinizi benim konuma yazarak farklı bir geyik alanı oluşturduğunuzdan ve size cevap yazmak için 10 dakikamı harcadığınızdan dolayı da Ayrıca Saygılarımı Sunuyorum..

" Personelin Hayırlısını bulursunuz" demişsiniz Personel değil Arkadaş arıyoruz... Hayırlı olmasını da istemiyoruz. Yüce Atatürk ün Emanet ettiği Gençlerden olması yeterli...