Öncelikle hayırlı satışlar . Ama benim bazı sorularım olacak sitede satış sayfasında incelerken aklıma ne gelse iyidir elektronik ürünlerdeki olay geldi aklıma olay nedir yurtdışından ful paket halinde türkiye ye gelir ama türkiyedeki türkler ne yapar hepsini açıp içlerindeki olmasada olabilir öngörüsüyle parçalardan çalarlar sonrada paketleyip türklere paketin içinde mesela telefon cihazı örneği telefon + şarzaleti - kulaklık oysa yurt dışınan gelen bbirçok telefon kutusunda yedek batarya kılıf ekrankoruyucu bulunmakta e bunlara ne oldu soran ok neden çünkü hırsızlar insanları çala çala böyle alıştırdılar aklıma sizin olayda gelen bu neden bu geldi üstten aşağıya doğru sıralamışsınız

Lisans kurulumu kafadan. 1280 tl

kafadan sanki zorunluymuşum hosting 270 tl - iide almak istemiyorsam olabilir iyide neden almakistemiyorum seçeneği yok neden koymadınız .

tanıtımda firma rehberi yazıyorsunuz ama firma rehberi 250 tl satışın içine bu şekilde monta ediyorsunuz

ve bundan sonrasında hepside seçenek sunmuşsunuz resmen o elektronikcihazları satanlar gibi yazılımı ayıklamışsınız KUSURA BAKMAYIN YANİ RESMEN ÇALMIŞSINIZ

Arkadaşım yazılımı tanıtırken FİRMA Rehberi var yazıyor ama alırken fiyatı ek olarak tabi tutmuşsunuz neden acaba?

mobil tasarım. Hangi çağda yaşadığımızı biliyormusunuz acaba teknoloji çağındayız sizin elinizde hangi telefon var acaba ve kaçtane tabletiniz var artık yazılımlar mobil site tasarımları ile birlikte geliyor satılıyor siz bunu neden ilave ek istenirse koyarız olayına evirip ek ücret talep etmişsiniz acaba buda ayrı bir merak konusu.

Hosting olayına gelelim neden hosting almak zorundayım deyilsem neden hosting istemiyorum seçeneği yok buda ayrıbir soru işareti .

VE BİRAZDAHA BAKIYORUM VE AMPULDE YANDI İÇİMDEN BİRSES DİYORKİ BUNLAR ÖYLEBİRŞEY YAPMIŞLARDIRKİ KARMA KARIŞIK PARA ÜZERİNE KURULU BİRDÜZEN KOLAY KOLAY KİMSE BU SİSTEMİ DÜZELTEMEZ BU SİSTEMİ GELİŞTİREMEZ WS İNSANLAR SİZE MAHKUM OLSUNLAR BİRKEZ YOLMAYLA BİTMESİN YOLMAYA DEVAM

Ha pottal hoşuma gitti hatta almayıbile düşündüm ama satış sayfasını incelediğimde bu mide bulandırıcı acıklamalar ve seçenekler beni itti vaz geçirdi bu şuanda sanki ben bu scripti sizden alırsam sanki tefeciden para almışım gibi bir his duygu uyandırdı beni bilmiyorum neden kendimce bu sorulara cevap aramaya çıkıyorum ben belkide ben yanlış düşünüyorumdur aptalca bir düşünceleremi kapıldım anlamıyorumki şuanda kendimden bile enişe duymaya başladım Ve Neden insanların yapancı yazılımcıları tercih ettiğinide düşünmeye başladım eskidende düşünüyordum bu ülkedede yazılımcılar var neden onlarla çalışmak yerine yabancı yazılımcılar diyordum sanki bir ışın görünüyor ben ışığa doğru gidiyorum ..

Hepinize kolaygelsin