Rakun12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediğiniz kadar iddialı geliyorsanız Adsense yan gelir olacaktır. İstediğiniz zaman belli noktalarda Adsense reklamları kullanırsınız ve asıl kazancınız firmalar ile yapacağınız anlaşmalar ile olur.
Şöyle bir sıkıntı var firmalar tanıdık adamın yoksa reklam pek vermiyorlar. Bakalım uğraşacağız, umarım dayımız yok diye bizi es geçmezler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:04:18 -->-> Daha önceki mesaj 23:02:42 --

lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Adsense reklamı koyma konusunda bir şey demeyeceğim ancak içerik konusuna gelirsek birkaç örnek vermek isterim.

https://www.google.com.tr/search?q=e...hrome&ie=UTF-8

evlilik teklifi aramasındaki sıralamayı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. artık keywordümüz evlilik teklifi olsa dahi evlilikteklifi.com domainini kolaylıkla arkalara düşürebiliriz. Özgün ve dikkat çekici başlık ve kısa url ile hedeflediğiniz aramalardan farklı bir başlık ile hit çekmeniz mümkün. önemli olan anahtar kelimenizi konu başlığında geçirmek. örneğin "yurt dışında dil eğitimi" kelimesinde sıralamaya şu şekilde girebiliriz: "yurtdışında dil eğitimi veren kurumların 12 saçma fiyat politikası"

ben de biraz saçmaladım ama demek istediğimi anlamışsınızdır.

şöyle de bir şey söyleyeyim;

"35 yaşında 11 dil konuşabilen luca lampariello'nun dil öğrenmek için verdiği taktikler"

yukarıdaki başlık yerine,

35 yaşında 11 dil konuşan adamdan dil öğrenme taktikleri
35 yaşında 11 dil konuşan Luca'dan dil öğrenme taktikleri

bu şekilde başlık girmeniz daha sağlıklı olur. bu başlıkla "dil öğrenme taktikleri" kelimesinde sıralamaya girebilirsiniz. içeriğinizde ne kadar fazla etkileşim olursa o kadar yukarı çıkarsınız.
Çok teşekkürler çok değerli bir bilgi bu verdiğiniz. Belki herkes tarafından bilinen bir şeydir ancak benim pek bilmediğim güzel bilgiler.

Başka var mıdır bu tarz önerileriniz?

Bir de skype ya da faceboook adresinizi pm'den atarsanız sizi ara sıra rahatsız etmek isterim