saçma saçma konuşmayın. haa evet uçaktan iner inmez kızlar üzerinize atlıyor!
100 doları bozduruncada 310 lira ediyor türkiyede! onuda ye ye bitiremezsin!
hayat çok ucuz olduğu için 1,5 milyon ukraynalı kanadada yaşıyor değil mi?
uçaktan iner inmez kızlar üzerinize atlıyor diye bişey demedim ben karıştırdın heralde.
100 dolar konusuna gelince türkiyeden bahsetmiyoruz ukraynadan bahsediyoruz orda da gayet güzel bir para ediyor biz 3 kişi tıka basa yemek yiyip 30-40 TL hesap ödüyoduk türkiyede bi kişi anca yersin o paraya.
5 yıldır buradayım şükür elim ayağım düzgün ancak hiçbir kız gelip tanışmak istemedi ? Gezmediğim şehir girmediğim delik de kalmamasına rağmen hiçbir kız gelip teklif etmediyse demekki sorun bende

yürüyüşümü ve benzeri bazı şeyleri değiştirmem lazım demek

yolda beni görüp teklif edip üzerime atlamaları için

hocam böyle komik şeyleri Ukrayna'yı görmeyenlere anlat belki inanırlar. Ancak bileti alıp burya geldiklerinde elleri ile geri dönerler yada hayat kadınları ile olmadı diskoda bir bayan ile resim çekilir millete reklam yapıp dururlar. Hani bizim millette kadınla resim çekilip göstermek erkeklik hormonlarını kabartıyor göğsüzümüzü kabartıyor ya o mesele

Size teklif etmeleri olayı hangi şehirde gerçekleşti acaba hocam merak ettim doğrusu
teklif etme lafın gelişi hocam yani çok kız var ve güzel kızlar var ayrıca çoğu da türk, arap ve suriyeli turist erkeklerin peşinde bişeyler ısmarlatmak paralarını yemek için deli gibi dolanıyorlar