traş makinelerini bende cok dusundum ama acıtır dıye yanasamamıstım bır turlu,tras olurken sakalları cekmıyormu acı vermıyormu arkadaslar?bırde yas kuru dedıgınız nedır sabun kopuk su kullanmadanda kesılebılıyormu bu aletlerle?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:46:52 -->-> Daha önceki mesaj 09:46:15 --
Berberde ki adam sakal ve bıyıkları traş makinesi ile sinek kaydı bir biçimde hiçbir prüz olmadan alıyordu, aynı traş makinesinden bende aldım aynısını yapamıyorum, hala gözle görülür cinsten sakal ve bıyık kalıyor. :?
Galiba olay sadece traş makinesinde bitmiyor, aynı zamanda nasıl kestiğinde önemli.
Sıfır traşda Panasonic traş makineleri cok iyidir onlara bakarsan iyi olur.
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 7 aydır çalışıyorum ve işim gereği haftada 3 kez sinek kaydı tıraş oluyorum. Öyle aman aman sakalım yok ama yine de kesmek zorundayım.
Şimdiye kadar hep jiletle kestim ama artık bi tıraş makinesi almayı düşünüyorum. Acaba kullananlardan tavsiye edebileceğiniz ürünler var mıdır? Özellikle sinek kaydı tıraş etmesi gerekiyor ve de hem ıslak hem kuru cildde kullanıma uygun olması gerekiyor. 100 TL civarında önerebileceğiniz makineler var mıdır?
Bu makineyi önerir misiniz?
http://www.vatanbilgisayar.com/phili...ml#genel-bakis