Merhaba arkadaşlar,

Kurumsal bir firmada yazılım mühendisliği yaptığımı bazı arkadaşlarım bilir, bu nedenle forumdan uzak kalmıştım uzunca bir süredir. Malum günlerde evden çalışıyorum ve çok fazla boş vaktim oluyor, hem vakit geçirmek hem sizlerin işlerinin görülmesi hemde ek kazanç sağlamak için android uygulamalarınızı yapabilirim bu boş zamanlarımda.
Bana forumdan veya skype'tan ulaşıp projeleriniz hakkında bilgi verirseniz beraber çalışmak isterim.

Teşekkürler, sağlıklı günler...
Not; Konu çok önceden açılmıştı, konunun başka bir yere taşınması gerekli mi bilmiyorum. Eğer bir değişiklik olduysa admin'lerin konumu taşımasını rica ederim.

İletişim için;

TheodoreT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek kelimeyle harika!

15-20 Gün önce bir uygulama için forumda konu açmıştım, çok sayıda teklif geldi ( Ort. 800-1200 TL ) bu arkadaşımız ise çok komik rakama gerçekten harika bir hizmet vererek bugün uygulamamızı teslim etti. ( Vermiş olduğu fiyata göre kesin bazı eksikler olur diyordum ama kusursuz iş çıkardı. )

Uygulama süresince maalesef yazılımsal konulardan çok anlamadığım için her aşamada bilgilendirme yaptı. Bazı hatalarımız oldu, sağolsun arkadaşımız hiçbir şekilde sorun çıkarmayarak tekrar tekrar düzenlemeler yaptı. Hem tasarım anlamında hemde işlevsel anlamda gerçekten tam anlamıyla harika bir uygulama teslim etti bize.

Kendisine seve seve referans olabilirim. Şimdiden birkaç proje üzerine daha görüşmeler yapıyoruz, inşallah yeniden çalışma fırsatı bulacağız.
Dksy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@TheodoreT; Hocamızın yorumuna sonuna kadar katılıyorum.
Uzmanı oldugum bir alan ama fiyatlar bedava gibi birşey oldu çok üzücü bir durum bu yüzden konu bile açma geregi duymadım.
Vesselam konuyu açan kardeşimize hayırlı işler dilerim konusunu takipteyim.
SKDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok hızlı ve güvenilir biri anlayışlı da parada da destek oldu kaliteli bir yazılımcı arkadaş gözünüz kapalı çalışabilirsiniz istediğimin fazlasını yaptı teşekkür ederim hocam iyi forumlar.
TheodoreT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam'ın ilk müşterilerindendim Dün kendisiyle yeni bir proje için görüştük sağolsun fiyat noktasında yine yardımcı oldu. Tahminim bir iki güne yine güzel bir çalışma ortaya çıkaracaktır.

Gayet ilgili, güvenilir kişidir.
yuxelka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android uygulaması yaptırdım, söz verdiği sürede teslim etti ve yayınlama konusunda yardımcı oldu. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz, umarım büyük işlerde de çalışacağım.
ahmetbaslik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile android webview çalışması yaptık. Kendisi gayet hızlı ve ilgili birisi. Çalışmamı hemen bitirip teslim etti. Diğer işlerimde kendisi ile çalışmayı düşünüyorum.
Ceu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hali hazırda kullandığımız mobil uygulamamıza bir kaç özellik ekletmek için arkadaş ile anlaştık, istediğimiz özellikleri çok kısa sürede yaparak bizlere teslim etti.

Kendisinin iş ahlakı oldukça iyi, güven ile çalışabilirsiniz.
fatihduranoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhabalar
Bir öğrenci için ödev konusunda kendisinden android yazılım aldık çok yardımcı oldu. Kesinlikle güvenebilirsiniz.
ustatca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meriç hocamla birlikte çalıştık. Kendisi işini çok iyi yapan, dürüst ve güvenilir bir insan. Projeyi istediğimiz zaman dilimi içerisinde teslim etti. Yeniden çalışmak dileğiyle.