Sizinle herhangi bir siyasi tartışmaya girip, sizi muhatap alan... Veya ben AKP'liyim, MHP'liyim ya da CHP'liyim diyen bir kimse göremiyorum istediğiniz video'yu koyun "kim takar YALOVA kaymakamını" demişler... Sizi siyasi konularda muhatap alan bir kimse yok, sizi üslubunuzla eleştiren birisi var karşınızda...
Bana ne yapıp ne yapmayacağımı söyleyecek insanların listesini çıkarsam o listede yer alabilecek en son insanlardan bile değilsiniz... Kahkaha atmaya gelince, buyurun istediğiniz uzvunuzla gülebilirsiniz...
Kendim çalıp kendim oynarım sözü geldi aklıma ne hikmetse...
Konu çok başka yerlere gidiyor, daha fazla kırıcı olmanızı ve kırıcı olmak istemiyorum...
Son insan bile olsam söylediğim şeylerin doğruluğu önemlidir.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın sonucunda bu tepkiyi aldınız.Ne demişler biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.Hangi partili olursan ol önce insan ol.İnsanlığın partisi ,dini ,dili ,ırkı yoktur.Ama sırf ideolojin için yanlışa yanlış diyemiyorsan adam değilsindir.Bunu bilir bunu söylerim.Size son mesajımdır .Nasıl olsa benim anlattığım senin anladığın kadardır.Ne kadar anlatsam boş.