tanerorkun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edebiyatımı istediğim yerde istediğim şekilde yaparım, rahatsız oluyorsanız muhattap olmak zorunda değilsiniz... Biz kendi irademiz üzere değiliz evet... İrade-i Külli'ye üzereyiz Elhamdulillah... İrademi nereye kullanacağımı ise size soracak değilim... Hunharca ve vahşice söz dalaşına girip, yüksek perdeden konuşmaya davet edilince kaçan sizsiniz... Burası siyaset yeri değildir... Hakaret etme yeri hiç değildir... Forum üzerinde siyaset yapmak YASAK'dır...

Ben cumhurbaşkanı 550 milyar dolar yatırım yapılacak sözlerini nakletmekle veya bu söze inanmakla siyaset yapmış olmuyorum... Birşey de kaybetmiş olmuyorum... Ama siz hakaret ederek, sataşarak, meseleyi partiler safına çekerek hem siyasi tartışmalara giriyorsunuz, hem insanları kutuplaştırıyorsunuz, bölüyorsunuz ve dahi kendinizi küçük düşürüp insanlığınızın seviyesini belli ediyorsunuz... Ayıptır...
Sizin gözleriniz kör,kulaklarınız duymaz olmuş.Sırf bu yüzden haklıya haklı haksıza haksız diyemiyorsunuz.Ben şimdi o ideolojinizle ilgili sadece 2-3 video koysam şantaj montaj olayına girersiniz.Hiç gerek yok o yüzden.Ayrıca burada bir fikir belirtiyorsanız alacağınız tepkiyi de hesap edeceksiniz.Siz istiyorsunuz ki kimse size cevap yazmasın eleştirmesin.Oldu bizde öyle diyorduk.Böyle süslü cümlelerle kendini haklı çıkaramazsın.Aksine rezil edersin.Sana tavsiyem bilmediğin konularda fazla fikir beyan etme.Aksi halde forum ortamı da olsa istemeden de olsa kahkaha atmamıza sebep olursun.Son olarak ayıbı sizden mi öğreneceğim ?