Yahu bir işine bak.Edebiyat yapmak istiyorsanız gidin başka yerde yapın.Siz kendi iradesiyle hareket eden insanlar değilsiniz.Olaya İdeolojik bakıp karşısındaki ne derse onu konuşan adamlarsınız.Onların iradesi neyse sizin iradeniz de aynısıdır.Kutuplaştırma olayına gelirsek onu siz çok iyi yapıyorsunuz.Tepki gösterme olayına gelirsek biz insanız tepki gösteririz.Siz nesiniz ? Tepki göstermek insanın özünde vardır.Bu arada dolar da seneye 1.90 oluyormuş kusura bakmayın hatalıyım
Edebiyatımı istediğim yerde istediğim şekilde yaparım, rahatsız oluyorsanız muhattap olmak zorunda değilsiniz... Biz kendi irademiz üzere değiliz evet... İrade-i Külli'ye üzereyiz Elhamdulillah... İrademi nereye kullanacağımı ise size soracak değilim... Hunharca ve vahşice söz dalaşına girip, yüksek perdeden konuşmaya davet edilince kaçan sizsiniz... Burası siyaset yeri değildir... Hakaret etme yeri hiç değildir... Forum üzerinde siyaset yapmak
YASAK'dır...
Ben cumhurbaşkanı 550 milyar dolar yatırım yapılacak sözlerini nakletmekle veya bu söze inanmakla siyaset yapmış olmuyorum... Birşey de kaybetmiş olmuyorum... Ama siz hakaret ederek, sataşarak, meseleyi partiler safına çekerek hem siyasi tartışmalara giriyorsunuz, hem insanları kutuplaştırıyorsunuz, bölüyorsunuz ve dahi kendinizi küçük düşürüp insanlığınızın seviyesini belli ediyorsunuz... Ayıptır...