tanerorkun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu yargılama hakkı sizlerin mi, yani buranın hakim-i mutlak'ı veya müdde-i umumisi siz misiniz ? Evet Cumhurbaşkanı baş danışmanının söylediğine inanıyorum ve kendisine güveniyorum... Bu beni alakadar eden birşeydir... İnsanların tepkisini dile getirmesi ise gayet olağan birşeydir... Kimsenin tepkisini absorbe ettiğimiz veya engellediğimiz de gerçek değildir...

Tepki göstermek hakaret etmek , aşağılamak, kutuplaştırmak... İşte bunun gibi adamlar diyerek hedef göstermek... Siz kimi kandırıyorsunuz diyerek bizleri iftiracı konumuna sokmak mıdır ?

Eski mô kanunlarında bile bunun adı tepki göstermek değil! SATAŞMAK'dır...
Yahu bir işine bak.Edebiyat yapmak istiyorsanız gidin başka yerde yapın.Siz kendi iradesiyle hareket eden insanlar değilsiniz.Olaya İdeolojik bakıp karşısındaki ne derse onu konuşan adamlarsınız.Onların iradesi neyse sizin iradeniz de aynısıdır.Kutuplaştırma olayına gelirsek onu siz çok iyi yapıyorsunuz.Tepki gösterme olayına gelirsek biz insanız tepki gösteririz.Siz nesiniz ? Tepki göstermek insanın özünde vardır.Bu arada dolar da seneye 1.90 oluyormuş kusura bakmayın hatalıyım