İlkkez böyle bir konu açacağım ama geçenlerde artık bir patlama yaşadığımı düşünüyorum. Genellikle yorum yazmasam da birçok açılan konuyu takip ediyor, yorumları okuyorum. Herkes kendi çapında SEO'cu, bunun yanında biraz birşey bilen, başka birisinin açtığı bilgi konusunu illa yerme derdinde.

https://www.r10.net/google-optimizasy...i-tavsiye.html

Yukarıda linkini verdiğim konuda okuduklarımın bana yararının olduğunu düşünmenin ötesinde, o gün yaptığım birkaç şeyin doğru olduğunu onayacak şekilde yazılanları görünce mutlu olmuştum.

3 yıllık sitem, yaklaşık 60-70k organik tekil hit gören sitem 2016 Mart itibariyle tamamen iptal oldu. Açtığım ve yardım beklediğim konuları profilimden bakarsanız yanlış hatırlamıyorsam 3-4 kere başlık açmıştım ve artık çözemiyorum diye pes edecek pozisyona gelmiştim.

@DRYBilisim 'in yazdıklarını beğenmeyen arkadaşlar vardı o konuda . Size yemin ediyorum şu an @DRYBilisim 'in yaptığı çalışmalar sonrasında hedef kelimeye 23 saatte geri döndü sitem. Ne yaptığımızı eminim birçok kişi soracaktır, valla okudu mu, üfledi mi ben anlam veremedim .

Gerçekten forumda birşeyler paylaşmaya, oluşan tecrübelerini insanlara aktarmak isteyen insanlar oldukça, benim gibi büyük sorunları olan ve ekmek parasını çıkaramayacak duruma gelenlerin sorunları çözülmeyecektir.

Bu arada hedef kelimem 13 milyon sonuçta 8. sıraya geri geldi, bu da 301 taktiklerini beğenmeyen güzel arkadaşlara gelsin. İlerleyen günlerde hitler hakkında olanları da konu içerisinde paylaşacağım.

@DRYBilisim e gerçekten teşekkür ediyorum ve herkese iyi forumlar.

Düzeltme 1: Başlık sanki bilgi paylaşımını neden yapmıyorsunuz gibi algılanacak bir başlık olmuş, benim kızdığım nokta bilgi paylaşan kişilerin paylaşım yapmasını engelleyecek şekilde ortaya konulan üsluplar.