Selam arkadaşlar, uzun süredir açmak istediğim bir konu ve sormak istediğim bir soruyla karşınızdayım.

Öncelikle wordpress sitesi çoğu webmaster bu konuya ilgi duyacaktır. Şimdi soru ve sorun şu ;

Wordpress eklentilerinden olan sosyal medyada otomatik paylaşım eklentilerini kullanmak ?

Yayınladığımız bir yazı olduğunda bunu hemen sosyal medya araçlarında paylaşmak isteriz. Birçok yerde şunu okuyorum.

YAZI YAYINLANINCA HEMEN PAYLAŞMAYIN, GÜÇLÜ SİTE SİZDEN ÖNCE İNDEKS ALIR!

kimi yerde ise yazıyı yayınladığınız anda sosyal medya üzerinde de paylaşın ki, sizin sitenizdeki içeriğin indeks alma hızı yükselsin. Hızlı ulaşılsın, hit kazansın vs vs.

Şimdi bu tür eklentileri kullandığımızda tanımladığımız 5-10 sosyal medya adresine işte pinterest, google+, facebook, twitter vs vs yerlere içerik oluşturulma sonrası otomatik paylaşım oluyor.

Bunu yaptığımızda ilk yazdığımda söyleyenlerin dediği mi olur? yani yazım benim sitemde indeks almadan önce o güçlü sosyal medyada mı indeks alır, bana tesiri az olur?

Yoksa fark eden bir şey olmaz ve yayınladığım yazı zaten benim sitemde indeks alacaktır, orada paylaşarak hit çekmiş oluruz.?

SONUÇ OLARAK ; kullanalım mı ? kullanmayalım mı?

bu konuda tecrübe sahipleri ve bilgililer yazarsa, ben ve bilmeyen herkes yararlanmış olur. SEVİNİRİM.

saygılar.