Beyin, aralarında yakınlık bulunan öğeler ve kavramlar arasında ilişki kurmak üzere yaratılmıştır. Yeterli hayal gücünüz varsa çok daha derin ilişkiler kurabilirsiniz.

Şeytana benzetilen resimde sorun olmadığını düşünüyorum. Aşırı bilgisayar oyunu oynuyorsanız bu tür bir ilişki kurmanız daha kolay olabilir.

Davut yıldızı figürü ise biraz sıkıntılı bir durum.

Sorumluluğu olan bazı müslümanların sorumluluk alanlarına giren konulara hakim olmamasından dolayı bu ve benzeri sorunlar yaşanabiliyor.

Camilerin mümkün mertebe ferah ve insanların huşu içerisinde ibadetini yapabileceği şekilde tasarlanması çok önemli. Süs vb. konular önem sıralamasında gerilerde kalmalı. Lakin halkın kullanımına açık olan binalarda lükse kaçmadan en iyi kalitede malzemelerin kullanılmasının ve sadeliğin mühim olduğunu düşünüyorum.

TurkGladio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyler geçen gün Cuma da bir camiide motif gördüm. Aklıma bu seccadelerde bulunan gizli motifler geldi. Bu resimdeki seramikde (sanırım) şeytan figürü yok mu? +Bunu diyanette nereye sorabilirim mail vs var mıdır?

uzmangrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@TurkGladio

Bu da bizim oradaki caminin tavanı dikkatimi çekmişti zamanında resmini çekmiştim dursun diye.

Yorum Sizin;