HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle bir mantık yordum. PTS sisteminin aynısını sadece renklendirmişler desem yeridir.

Sürekli kasa kazanır mantığı..
Size belirli bir tavuk veriyor ve o tavugun yumurtası ile elde ettiğiniz akçe sizi zaten tatmin etmiyor. Bu durumda siz diyorsunuz siteden para kazanmak için oyuna para yatırıp akçe alıyım diyorsunuz. Siz aldıgınız akçe ile tavuk alıyorsunuz sonra tavugun yumurtasını satıyorsunuz ve sizin yumurta satışınızdan belirli bir komisyon alıyor.
Bu durumda siz tavuk alarak para kazanıyım derken boşa geçen vaktiniz var ekstra olarak verdiğiniz para boşa gidiyor.
Bir örnekleme olayıda aynı piramit sistemi gibi. Sürekli site kazanıyor. Siz birşeyler kazanmak için yatırım yapıyorsunuz. Birşeyler elde edene kadar zaten site kazanacağını kazanıyor ve siz tam birşeyler yapmaya başladığınız zaman şöyle bir bakıyorsunuz ki 50 tl yatırmışsınız 2-3 ay sonra 10-15 tl kazanmışsınız ve sonra diyorsunuz ki " ulan 50 tl nere 10-15 tl nere ? " hadi 15 tl yi geçtik aradan geçen zamana ne demeli?

Bu tarz işler, işin nasıl işleyişini bilmeyene göre büyülecidir.
Her işin bir büyülemesi vardır.
Ben sana " gel site kuruyum sana " derim. Sen hemen " aa site kurmayı biliyon mu seeen? " al işte büyülendin. Ama bana göre basit birşey. Ama işi sen bilmediğin için çok böyle büyük bir metah birşey yapmış gibi görünürüm
Siteyede hit kasıyorlar sanırım sitede kaldığımız sürece.

denizhicbikmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de başladım, tamamen sıkıntıdan. Anca boş vakitlerimde girip, bakıyorum. Para yatırma niyetim de hiç ama hiç yok.
Yatırma hocam boşver.