byvolkan61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
<form action=""MailHandler.php" id="ContactForm"> yerine <form action=""MailHandler.php" id="ContactForm" method="POST"> olarak deneyin
Ugurr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Form kodların ;
<form action=""MailHandler.php" id="ContactForm" method="post">	
    <div class="success"> Contact form submitted!&nbsp;&nbsp;We will be in touch soon.</div>	
    <fieldset class="left">	
        <div class="block">
        <label class="name">
            <span class="bg magRight1"><input type="text" value="İsminiz:" class="input" name="isim"></span>
            <span class="error">*This is not a valid name.</span> <span class="empty">*Boş bırakılamaz.</span> </label>
         <label class="email">
    	    <span class="bg"><input type="text" value="E-posta:" class="input" name="email"></span>
    	    <span class="error">*Geçerli bir mail adresi giriniz.</span> <span class="empty">*Boş bırakılamaz.</span> </label>

</div>
         <div class="block">
         <label class="message">
    	    <span class="bg"><textarea rows="1" cols="2" name="message">Mesajınız:</textarea></span>
    	    <span class="error">*Mesajınız çok kısa.</span> <span class="empty">*Boş bırakılamaz.</span> </label>
         </div>
         <div class="formBtn right">
                <a href="MailHandler.php" data-type="submit" class="button">gönder</a>

</div>
          <div class="formBtn right magrRight2">
                 <a href="#" data-type="reset" class="button">temİzle</a>
          </div>
    </fieldset>
</form>
mailhandler kısmındada post olarak gönderdigin isimleri düzeltirsin
ByScarecrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle '<form action=""MailHandler.php" id="ContactForm">' bu kısma method eklemelisin.
'<form action=""MailHandler.php" id="ContactForm" method="POST">' bu şekilde post methodumuzu ekledik.
Daha sonra input değerlerine birer name atamalısın. '<input type="text" value="İsminiz:" class="input" name ="username">' , '<input type="text" value="E-posta:" class="input" name="e-mail">'gibi.
Ayrıca post ettiğin butonda form statusune uygun değil '<a href="MailHandler.php" data-type="submit" class="button">gönder</a>' bunu <input type="submit" name="submit" class="button" value="gönder"> şeklinde değiştir.
Şimdi post ettiğimiz değerleri alalım. MailHandler.php sayfasında $username=$_POST['username']; şeklinde bir değişken tanımlarsan valuesi isminiz olan input değerine ulaşırsın.
Ayrıca sayfanın post olma şartına bakmak için if($_POST) veya $submit=$_POST['submit']; if(isset($submit)) şeklinde bir if bloğu oluştuman gerekiyor.
Sanırım biraz karışık anlattım .Yapamazsan skype adresimden bana ulaşabilirsin yardımcı olurum. Skype adresimi pm attım
rasit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Butonunuzda problem var gibi duruyor.

<a href="MailHandler.php" data-type="submit" class="button">gönder</a>

yerine

<button type="submit">gönder</button>

yazarak deneyin. Sayet basarılı olmazsa formun id="ContactForm" ifadesini silerek deneyin. Javacript ile formunuzun post edilmesi engelleniyordur.
Hepinize şimdilik teşekkür ederim, sunucuya şuan erişemediğim için deneyemiyorum. Gerçi hanginizin söylediğini deneyeceğim orası da mechul

Sunucuya şuan erişiyorum yardımcı olabilecek var mı?