aliarbak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam acaba bu senelik kazanç olayı nasıl işliyor? Örneğin geçen yıl Eylül-Aralık ayları arasında 15000 TL kazandık, ocak ayından itibaren de 15000 lira gelirimiz oldu. Yani eylül-günümüz arasında 30000 bin lira kazanmış oluyoruz ki bu bir yıl etmiyor. Bu durum sıkıntı olur mu? Yoksa yeni yıla girince sıfırlanıyor mu?
Her ocak'ta sıfırlanır diye biliyorum hocam ama en iyi bilgiyi vergi dairesinden alabilirsiniz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:23:59 -->-> Daha önceki mesaj 16:19:33 --

cs_eylul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. 20000 kazanacağımı bilsem koşa koşa açarım. Açık konuşmak gerekirde ayda 2-3 satışım oldu ve benim için riskli ve içimde rahat etmiyor. Şirket kursam her ay 500 TL zararla kapatırım. Epey bir araştırdım uzun zamandır, Stopaj, Geçici Vergi, Gelir Vergisi, varda var ben bunları hiç hesap etmemiştim. Benim aklıma gelmemiş (yani cahilce bir girişim yapmışım) ve ben siparişler geçtim halada gelicekler var. Peki bu gelen kıyafetleri elimden nasıl çıkarabilirim? Bir giyim dükkanı sizce alırmı aldığım fiyattan versem.
Hocam hiç canınızı sıkmayın , ister internet üzerinden satın ister bir giyim dükkanına verin sorun olmaz.

Giyim dükkanları alır elbet ancak epey bi fiyat kırarlar perakende satmaya bakın , letgo veya buna benzer siteler üzerinden.