Arkadaşlar ben sizleri cidden anlamıyorum. Burası bir webmaster forumu ve DEC adlı üye sizin gibi beni de dolandırdı. 100 TL gibi küçük bir rakam. Emin olun benim için 100 TL için uğraşmaya bile değmez. Ama ben ne yaptım! Gittim Çağlayan adliyesinde cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. Sadece bir dilekçe yazdım kısaca olayı anlattım ve dekonttur, skype ve R10 üzerindeki konuşmalarımı screenshot alıp çıktılarını da dilekçeme ek olarak koydum. SİZ NEDEN GİTMİYORSUNUZ? Bunu cidden anlamıyorum.
2011 yılında da bir arkadaş 250 dolar dolandırmıştı ve daha 19-20 yaşlarındaydı. Tabi 2011'de olan daha profesyöneldi Paypal üzerinden dispute ile dolandırmıştı ve alengirli ve de ispatı zor bir konuydu. 2014 yılına geldiğimizde bu arkadaşın 4 yıllık hapis cezası onandı. Şimdi bu arkadaş ömrünün en verimli olacak 24-28 yaş arasını hapiste geçirmekte. Hatta duyduğum kadarıyla evli yada nişanlıymış en son. Yani 250 dolar da o zaman 450 TL ediyordu. 450 TL için 4 yıl hapis yatmaya değmezdi ama ben sırf dersini alsın diye yaptım bunu. DEC içinde bunu yaptım. Allah rıza için sizde boş vermeyin ve savcılığa gidin.
Hatta Selçuk Keleş ve Deniz Çalışkan isimleri tarafından dolandırılan kimler varsa, dilekçelerinde "hesap numaraları incelensin ve benim gibi başka mağdurlara da ulaşılacaktır" şeklinde beyanda bulunun. ben öyle yaptım. Hatta savcılığa gidecekler varsa, benim soruşturma no 2016/84263. Bu soruşturma no'sunu savcıya verirseniz eğer davayı birleştirebilir veya DEC ile alakalı tüm davalara 1 savcı bakar ve genele uyan tek bir büyük ceza kesilir. Misal benim davamdan 3 yıl, seninkinden 2 yıl ve bir başkasından 4 yıl derken toplamda belki 20-30 yıl ceza yiyecektir. Ve organize bir şekilde onlarca insanı dolandırdığı içinde bu işin içinde destek olanlar ve sözde Skype adresini kullananlar vs vs hepsi birden hapsi boylar.
DEC ve ekibi kesinlikle küçük çocuklar. Dolandırıcılığı da bilmiyorlar belli ki çünkü bu devirde hiç bir aptal banka havalesi ile dolandırıcılık yapmaz. Bunlar bu şekilde dolandırdıklarına göre ve tek savunmasının "R10'da benden onay aldınız mı" olmasından anlamışsınızdır. Ki ben R10'dan onay da aldım. Çünkü R10'daki konusunda yazan skype adresini ekledim ve aynı anda R10'dan da PM attım. Skype görüşmemiz bittikten sonra R10'dan bana "Anlaşma sağlanmıştır" diye dönüş yaptı. Yani özetle karşımızdaki arkadaş bu kadar acemi.
BOŞVERMEYİN VE LÜTFEN BASİT BİR DİLEKÇE YAZIP SAVCILIĞA GİDİN. İLERİDE DAHA BÜYÜK CANLAR YAKMALARINA İZİN VERMEYİN!!!