BarisCaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/google-optimizasy...usturulur.html

Şu konuyu bir inceler misiniz? İşinize yarayacak bilgiler bulabilirsiniz.
Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basit bir senaryo;
1 adet .com kişisel blog açın. Hayali karakter... Burada gündeme dair içerik girin. Öyle çok önemli konular değil. Ancak içerisindeki konulara özen gösterin. (e ticaret sitesine uygun)
Gömlek mi satacaksınız? Aldığınız gömlekten bahsetin. Şu marka güzelmiş. Bu marka iyiymiş. vs. vs. Böyle içerik girin. Bu sayfa için twitter facebook sayfası açın.
5-10 tane blog backlink (hayali karakterin ismi ile) 5-10 tane dizin-toplist backlink alın.
@erayaktas; bu arkadaşın konusunda veya buna benzerr konularadn tanıtım yazısı alın. (yine hayali karakterin ismi ile). En sonunda bu siteden kendi sitenize sadece tanıtım yazısı şeklinde backlink verin. Sonra içerik girmeye devam edin. 5-6 yazı yazın sonra 1 backlink verin. Ayrıca farklı sitelerede backlink verin. Sadece kendi sitenize değil.

Bence bu süreci 1 ay gibi süre içerisinde yapabilirsiniz.

Şuan ben hedeflediğim bir sitemde ana kelimem de ilk 100'de bile yoktum. Şuan 19 sıradayım. 1 ay gibi bir sürede bu seviyeye geldim.
Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o zaman size tumblr'ı öneririm. Bir gönderiyi beğenseniz bile size backlink olarak geri döner. Tabi burada index alması biraz daha zordur. Örnek benim tumblr'da gönderi sayım 12k ve şuan alexa backlink sayım *** hanelerinde. Bu bana göre en doğal backlink Bu sayede otoriter bir blog ortaya çıkıyor. Arada bu tumblr hesabı ile projelerime link veriyorum. Genel bir amaçta kullanıyorum.

Kafama Takılan sorun şu ;

10 adet Ana paravan sitemin hepsini aynı paravanlardan linklersem kalite düşecektir.

Herbirine de farklı farklı paravan açarsam 40 - 50 paravan oluyor çıkamıyorum işin içinden