Amykos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"İçinde ne olduğunu bilmediğim siteye neden üye olayım?" sorusu canlanıyor siteye ilk girişte. 2. si, bilinmeyen ve yeni açılmış milyonlarca webmaster sitelerinden birinde 1 aylık premium üyelik için neden bu kadar zahmete katlanayım. O 1000 kişi yerine 100 kişi olup sınırsız olsaydı daha iyiydi.

Şu anda piyasada bulunan ve başarılı bir şekilde tutmuş 2 3 forumdan sizi ayıran özellikler ne vizyonunuz misyonunuz nedir? Bir de tutma ihtimalinin bu kadar imkansız olduğu bir sektöre yatırım yapmak yerine daha mantıklı işlere yatırım yapsaydınız keşke.
Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oncelikle siteniz hayırlı olsun, bir öz eleştirim olacak bu domainle zor bu iş. Domain bana ilk görüşte şunu anımsattı, bu sitede kesinlikle web master bulunmaz.
Sosyot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 12 yıldır İnternet ortamında bulunuyorum.
Ancak ben ilk defa böyle bir şey gördüm.

Bir çok kez sosyal ağ scriptleri ile site kurdum ayrıca kendimde yazıp siteyi açtım.
Facebook Twitter gibi.

Ayrıca webmaster siteleride kurdum.

Ancak belirtmek isterimki: Webmaster okuduğum an BİR FORUM OLARAK SANDIM.

GİRDİMKİ NE GÖREYİM : bildiğin sosyal ağ sitesi arkadaşlık sitesi

birde para verip onaylı profil vs alacağım..

Hocam kusura bakmayın ama Facebook Twitter gibi yüzlerce site varken hemde sınırsız özellikelri le kullanılabilirken sizin sitenize para verip 3-5 kişinin olduğu yerde ne yapabiliriz ki ?

Bence siz hemen siteyi silip başka bir şey kurun forum vs.

EN SON DÜŞÜNCEM
Siz bunu belkide Sadece Webmastercılar için bir facebook gibi bir site olarak açtınız ancak bu proje yürümez..

Yılların tecrübesi ile söylüyorum çokda özür diliyorum...

UMARIM BENİ YANLIŞ ANLAMAZSINIZ
ZAMAN ÇOK KIYMETLİ VAKTİNİZİ BÖYLE BİRŞEY İÇİN HARCAMAYIN..
Merhaba,
Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. Öncelikle açtığımız sistem forum değil sosyal ağdır. Buradaki amacımız forumlara rakip olmak değil seviyeli bir webmaster sosyal ağı kurmaktır.