Site Adresi: Telefon
İstenilen Fiyat: 16.000 TL
Sitenin Yıllık Getirisi: 10.000 TL
Sitenin Kategorisi: Flash Oyun
Günlük Tekil Hit Sayısı: 4-6 k
Satışa Hosting Dahilmi?: Hayır
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Php - Napius
Merhaba Arkadaşlar, Uzun Yıllardır Ekmeğini Yediğim Flash Oyun Sitemi Satma Kararı Aldım. Satmamdaki büyük etken, site ile ilgilenememem ve nakit para alarak borcumu kapatma isteğim.
Siteye gelecek olursak, 2010 yılından bu yana para kazandıran bir site. Son 1 senelik kazancı 9600 lira. Yani aylık net olarak 800 tl kazancı var. Zaman zaman bu rakam 1000 tl'ye çıkıyor, 600 tl ye de inebiliyor. Oyun sitesi işletmecileri bunu iyi bilir. Bazı hitli kelimelerde 3.4. sıralardayım, bu kelimelere ağırlık verilirse aylık rahat 1000 tl üzeri kazanabilirsiniz. Hitim 1 kelimeden gelmiyor. Yaklaşık 6-7 tane kelimelerde sıralamadayım. Yani kelimenin birisinde düşersem ne olur düşüncesi aklınızda hiç olmasın.
Ayrıca yasak olan hacklink yada aşırı şekilde backlink gibi bir çalışma yapmadım. Sadece bir kaç teknoloji ve oyun haberleri sitesinden reklam satın aldım, yada kaliteli yerlerden makale yayınlattım. Sürekli aynı adsense de kullandım, yani tık başına fazla veren az veren gibi bir işle uğraşmadım. Reklam yerlerine gelince kendim şu anki düzeni gibi ayarladım, ancak daha çok gelir getirecek şekilde düzenlenebilir. Sitem sürekli olarak günlük 3-5 oyun arası resimi, yazısı, ismi vs özgün olarak ekleniyor. Site domain'inin yaşı 11'dir ve hoşunuza gidecek ve markalaşan bir isme sahiptir. Daha fazla bilgi vermek için telefon ile irtibata geçeceksiniz.
Site için istenilen rakam 16.000 tl'dir. Yani aylık gelirin 20 katını talep ediyorum. Sizden ricam çok yüksek, şudur budur gibi gereksiz yorumlar yapmayın. İlgilenen arkadaşlar bana telefon numaralarını mesaj olarak atacaklar ve bende onları arayacağım. Herkese hayırlı işler dilerim.