sitenizi gerçekten çok inceledim yer konum vermem doğru olmaz google millete bakmıyor genele bakıyor. kişisel blog sayfam size adsense onay alabilmeniz için örnek teşkil edebilir. 2 yıl makale yazmayıp sonra yazdığım da oldu ama adsense ile ilgili henüz hiç bir sorun yok ve tam gaz devam ediyor.
Bloğunuzu inceledim. Kelime sayısı bakımından biz daha ayrıntılı yazdığımızdan biraz daha fazla kelime var size oranla. 2 - 3 katı kadar. İçeriğimiz de sizinkine oranla hemen hemen aynı oranda. Ancak uzun süredir hizmettesiniz. Biz bu siteyi açalı yeni yeni 2 ay olacak.
Adsense yardım formunda Adsense ekibinden birisi "Sitenizin yaşı 6 ay olması gerekmektedir. 6 Ayı doldurmayan siteler ilk başlarda 'Yetersiz İçerik' gibi sebepler ile reddedilir. Eğer başvurmaya devam ederseniz arada farklı nedenler sebeplendirilerek reddedilmeye devam eder." diye bir açıklama vardı. Şu anda sanırım bu nedenle red alıyorum. Forumdan ve çevremden bazı kişiler 2 - 3 ay olmasına rağmen adsense aldıklarını söylediler. Bu yüzden kafam biraz karıştı doğrusu.
Gecen bir arkadaşın sitesini inceledim oda alamadı şimdi seninkisine baktım aynı bilgiler var
Windows 10 9 8 gibi kategori ve yazıları çöpe taşıyın ve başvuru yapın başvuru esnasında sitenizin uzantısı şeklinde başvurun misal
Ramazan@siteniz.com gibi
Eğer olumsuz olursa çöptekileri geri getirin kaybınız olmaz
Hocam dediğiniz gibi tekrardan başvurduk. 2 gün oldu cevap alamadık henüz. Bakalım bu 1 - 2 gün içerisinde cevap gelir. İlk defa bu kadar bekletti. İnşallah hayırlı bir haber olur bu sefer