bcbtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam ben sizi daha önce ne gördüm ne tanıdım ne ettim adınızı ilk defa görüyorum bana r10 üzerinden 1 pm bile gelmedi facebook özel hesabıma mesaj gelmedi sayfayı zaten kaldırmıştım konudan keşke r10da pm atmadan işlem yapmasaydınız ödeme yaptığınız kişi dekontta ali balaban gözüküyor ve ikameti ankara ben istanbulda yaşıyorum ve adım hasan yani ali balaban denen kişiyle hiçbir alakam yok
Ben facebook üzerinden iletişime geçmiştim direk.
Benim 350 tl gittiğinde bu sayfa satışı hala aktifti düzenleme zamanına ve benim 350 tl yi gönderdiğim dekontun zamanlarını karşılaştır. Yani madem facebook sayfan çalındı, neden hâlâ buradan satışı kaldırmadın aradan o kadar zaman geçtiği halde ?
Aynı kişi olmasan bile (ki ben şahsım adına kesinlikle inanmıyorum) neden çalınan sayfanın ilanını hâlâ yayınlıyorsun burada sürekli aktif olduğun halde.(Bu bir kandırma ve suçtur.)
Bir ikincisi, hadi diyelim, sayfanın çalındığı haberi BAYA BAYA zaman geçtiğinde sen haberdar oldun desek, e peki neden sadece "satış iptal" yazıyorsun ? Yazsana "Sayfa Çalındı, Satış İptal" diye. Buda bir yanıltmacadır ve suçtur.
E hadi sayfa çalınma varsayımı olmadı desek bile, neden arkadaşının adına burada konu açıyorsun ? Sen bilmiyormusun burada konu açanlar kendilerinden sorumludur. Madem konuyu sen açtın, arkadaşının işlediği suçtanda sen sorumlu sayılırsın.
Diyeceğim o ki gerçekleşecek tüm işlemlerin sonuçları senin suç işlediğini ibraz etmektedir, yani her türlü muâllâktasın.

R10 yönetiminin bu konu üzerine düşmesini önemle arz ediyorum.
[B]Çünkü burada müthiş kurgulu ve planlı bir dolandırıcılık var. Bu R10 açısından önemli bir güvenlik zaafiyeti sayılır.
Yekili kişilerin ilgilenmesini tekrardan önemle arz ediyorum.
Heryerde kullanıcı adım aynıdır ve heryerde şahsi bilgilerim aynıdır. Gerekli olunduğunda ise üye olduğum an belirttiğim T.C kimlik numaramı ve kişisel bilgilerimi R10 yönetimi yetkililerine tekrardan beyan etmeye her zaman hazırım. Ben kendi şahsıma ve benliğime güveniyorum ve sorumluluklarımın farkındayım bir İNSAN olarak. Benim 450 Tl gitti diye şikayet etmemin ve sürekli birşeyleri ortaya çıkarmamın sebebi, "bcbtas" kullanıcısı beni kandırdı ve ondan intikam almam lazım gibisine bir düşünce kesinlikle değildir. İNSANLIĞA hizmet etmek biz İNSANLARIN bir görevidir ve sorumluluğudur.