ariturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize Sağlık ancak sektör nedir ? Rekabetin çok yüksek olduğu bir sektör mü yoksa ortalama düzeyde bir sektör mü
Kebelek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet sektörü ve anahtar kelimenizi alabilirsem en azından PM den çok daha aydınlatıcı olur hocam, şu haliyle pek bir etkisi yok çünkü.
cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar işlemden sonra anahtar kelimelerinizde uzun vadeli durabileceğinizi sanmıyorum
Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok guzel anlatmissiniz. Ellerinize saglik.

3 adet rss feed submitter sitesi hangi siteler hocam?
newpage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel bilgiler var. Sektörü merak ettim yalnız yani rekabet nasıl görmek için ?
BacklinkHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatih kardeşim döktürmüşsün yine.
Eline sağlık bir çok kişi için , yol gösterici bir paylaşım olmuş.
Arkadaşlar sektör imzamda. Ama şunu söyleyim sadece bu sektör için değil,bir çok sektörde kurumsal seoda bu işlemleri yapıyorum. Şimdi arkadaşın biri demiş ki ayakta fazla duramazsın geçen sene yaptığım bir sitenin şuan ki sıralamasını atayım belki için rahatar ezbere konuşmazsınnız,
Rss ve benzeri konular için şuan evdeyim ofise geçince atarım ama piyasa da çok iyi siteler zaten var. Googlede free ress feed submitter list diye aratırsanız çıkar fazla abanmayın sadece.
Ayrıca kurumsal çalışanlar var ise bunlar için en ince noktalar var,bunları da ilerleyen zamanlarda açıklarız.