Arkadaşlar ben yaptıklarımı paylaşayım. Siz ister uygulayın isterseniz de denemeyin. Ben faydasını gördüğüm için sizlerle paylaştım belki yol gösterici olur.
- İlk önce siteyi güzelce kurdum,gizlilik,kullanım koşulları,yasal uyarı ve benzeri sayfalar hazırlandı.
- Her güne bir adet olacak şekilde 300 kelimelik makale zamanlandı.
- İç seo sorunsuz yapıldı ( Detaylı konudur daha sonra anlatırım.)
- Muhakkak anahtar kelimenizi h1 olarak link verilmiş bir şekilde footere ekleyin,kimisi iki tane h1 fazla diyecek boşverin dinleyin beni 1 senedir faydasını gördüğüm zararını görmediğim şeydir.Daha sonra aynı şekilde kelimeniz Oyun Oyna diyelim google de bunu aratın ve google arama linkini footer link verin kaynak gibi. Örnek :
https://www.google.com.tr/search?q=Oyun+Oyna Site içi kısmen bitti kullandığım eklentileri screen olarak paylaşacam siz artık ayarlarını googleden bakarsınız.
- Siteye ait pinteresent,facebook,twitter,youtube,google plus,fousqure,yelp hesapları oluşturuldu ve bunlara 300-500 takipçi kasıldı. Bu konu da sizlere tavsiyem,
@ufuk333 fiyatları uygun geldi.
- Şimdi en önemli kısımlardan birisi sosyal medya paylaşımı,bunları satın alırsak çok para kaybederiz. O yüzden size tavsiyem şu,
http://skylnk.co/zPcxTN benim referans linkimdir isterseniz referanssız üye olun farketmez bana 300 point kazandırırız en fazla

İşte buraya üye oluyoruz ve tüm elimizdeki sosyal ağlara sitemizi paylaştırıyoruz. Facebook,twitter,pinteresent falan. Bu paylaşımları bu sitelere ekliyoruz ve daha sonra puan kazandıkça bizim linklerimizde paylaşılıp daha çok beğeni alacak.
- Günde hedef olarak 10 firma rehberi belirlerdim şuan ortalama 300 firma rehberine kaydoldum ama bir çoğu daha kabul etmedi,zamanla acelemiz yok.
- 3 adet news kayıtlı siteden tanıtım aldım sadece.
- Ve püf noktası,bu sayede ben en basit kelimelerde ortalama 1-2 hafta da ilk sayfaya geliyorum.
Elimde şuan,
10 Scoop it,10 linkedin hesabı ve her hesapta 10 ar tane linkedin grubu var anahtar kelimelerime göre açtım,15 diigo,10 delicious,5 flickr hesbaım var her gün düzenli olarak kullanıyorum ve makaleleri paylaşıyorum.
- 5-10 topliste kayıt oldum fazla da olmayın zaten yeterlidir.
- Sektörümle ilgili bir hafta araştırmasını yapıp iki tane farklı iller de bu işi yapmış ama sitesini kapamış da ve pa değeri iyi durumda iki domaini satın alıp kendi domainime 301 çektim. Burada dikkatli olun aldığınız domainler sağlam olmalı ve çok aşırı backlinki olmamalı.
- 3 adet rss feed submitter sitesine kayıt olarak feed ekledim otomatik yayın yapıyor. Bunun da etkisi iyidir.
Şuan aklıma gelen bunlar,başka şeyler gelirse gene ilave ederim. Sormak istediğinizi sorun seve seve cevaplarım. % 100 etki eder mi bana göre her siteye etki eder ama iş gene iç seoda biter bunu da belirtiyim. Dandirik bir siteye nereden alırsan al pek etki etmiyor.
Hayırla Kalınız...