erdemtanisman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar ;

haber sitemiz 3, reddini yedi yaklaşık 12 saatte gelen red cevabı beni baya şaşırttı. çok hızlı oldu 2. reddimde 2 hafta sürmüştü. haber sitemizde 2 editör günlük 20 adet 250-350 kelime arası %100 özgün içerik giriyor künyemiz doğru ve güzel hazırlandı. (sitemiz ilk açıldığında 5 bini geçgin ihadan çekilen kopya içerik vardı panelden hepsini sildik başvurudan önce ) yazarlar kısmında yazarlarımız aktif olarak oradada yazı girmektedir. inceleme yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ? ücretli ücretsiz

site adresimiz : http://goo.gl/vFndEI
Hocam siten gerçekten on numara ama Google'nin kafasına göre hareket ettiğini düşünüyorum sana yemin ederim künyesinde sadece 4 isim yazan köşe yazarı/yazısı dahi olmadan news kaydı alan arkadaşım var daha yeni ben de senin tarzında hareket ediyorum işini doğru yapınca Google'den red yiyorsun maalesef. Ben de senin çalıştığın bilişim şirketi ile çalışıyorum oradaki uzmanlardan inceleme istedim çok beğendiler hemen başvur dediler 20 yıllık bilişimci adamlar öyle düşün sonuç : seninle aynı reddi yedim.