rasit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soyle bir sey buldum sanirim isinize yarayacaktir. Sizin durumunuza da uyarlamaya calisayim.

SELECT * FROM (SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 0 OR yer = 3 LIMIT 10, 10000 UNION SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 2 OR yer = 3) a ORDER BY id DESC;
Yaptigimiz sey su once SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 0 OR yer = 3 LIMIT 10, 10000 kismi ile mansetteki 10 haber haric geri kalan manseti cekiyoruz. Sonra SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 2 OR yer = 3 ile birlestiriyoruz UNION kullanarak. Son olarak da SELECT * FROM (.....) a ORDER BY id DESC; ile siraliyoruz.
işte buuuu çok saolasınnn

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:07:20 -->-> Daha önceki mesaj 19:16:19 --

rasit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soyle bir sey buldum sanirim isinize yarayacaktir. Sizin durumunuza da uyarlamaya calisayim.

SELECT * FROM (SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 0 OR yer = 3 LIMIT 10, 10000 UNION SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 2 OR yer = 3) a ORDER BY id DESC;
Yaptigimiz sey su once SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 0 OR yer = 3 LIMIT 10, 10000 kismi ile mansetteki 10 haber haric geri kalan manseti cekiyoruz. Sonra SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 2 OR yer = 3 ile birlestiriyoruz UNION kullanarak. Son olarak da SELECT * FROM (.....) a ORDER BY id DESC; ile siraliyoruz.
hocam
kodu düzenledim

$query = mysql_query("SELECT * FROM
(SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 1 LIMIT 7,5
UNION SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 or yer = 0 or yer = 2 or yer = 3 ) a ORDER BY id DESC ;
");

bunu yazdım fakat istenilen sonucu vemriyor eski haberler gleiyor sebebi nedir

not : bu arada sadece yer=1 manşette

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:20:47 -->-> Daha önceki mesaj 20:07:20 --

sanalyer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte buuuu çok saolasınnn

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:07:20 -->-> Daha önceki mesaj 19:16:19 --

hocam
kodu düzenledim

(SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 1 LIMIT 7,5
UNION SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 or yer = 0 or yer = 2 or yer = 3 ) a ORDER BY id DESC ;
");

bunu yazdım fakat istenilen sonucu vemriyor eski haberler gleiyor sebebi nedir

not : bu arada sadece yer=1 manşette

hocam en son olarak

(SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 1
UNION SELECT * FROM haberler WHERE onay = 1 AND yer = 0 or yer = 2 or yer = 3 ) a ORDER BY id DESC LIMIT 10;
");

bunu yaptım herşey gleiyor ya yapamadım