Tema sınırsız. Support bölümünden soru sorabilirsin. İninal kart kullanmadım denemek lazım. Google news destekleyip desteklemediğini tema yapımcısına yine supporttan sorabilirsin. Tema iade olmuyor. Tema ücreti dışında bir ücret yok fakat 6 ay destek oluyor tema yapımcıları, bu 6 ayı uzatmak istersen ek ücret ödeniyor.
Ben bir çok kez tema iade ettim. Ettikten sonra kredi olarak yüklüyorlar.
Ama iade için geçerli bir sebep olması lazım, örneğin bir defasında wordpressten opencarta geçmek istemiştim, opencart versiyonunu al, wordpress versiyonunun geriiadesini yapalım dediler.
Aynen bu şekılde olur sadece ülkemizde ve bir çok devlettede yer alan yasalarda internet ortamında alınan yazılımların iadesi olmaz
Alınabilir hocam, ön ödemeli ve sanal kart olduğu için birçok yerde kullanılıyor.
Bugün ininala verdiğiniz bilgiler doğrultusunda para yatırdım. Themeforest şimdi aşağıdaki hatayı veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?
" Payment unsuccessful - there was a problem processing your credit card.
For security reasons we need you to re-enter your Visa or MasterCard details before trying again. "
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:45:34 -->-> Daha önceki mesaj 15:20:44 --
İninal ile alınır diyen arkadaşlar neye dayanarak bunu dedi şaşırdım doğrusu. İnternetten baktığımda bir kişi daha alamamış İninal kart ile. Şimdi para iadesi için dilekçe hazırla dur, 3 haftaya da iade etsinler.