KOLCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: PM whatssapp 506 beş yüz on beş 26 40

Sitenin aylık getirisi: Adsense çalışması sonrası 25 TL ortalama

Sitenin açılış tarihi: 1 Yıl 5 Ay

Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğitim Üniversite Öğretmen

Günlük hit sayısı: 4-9 k arası

Ziyaretçi kaynağı: Aşağıda

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl 5 ay

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Yok

Hosting dahil midir: Hayır

Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır

Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Yok

Bu forumdan sevgili bir arkadaşımdan 1 ay önce aldığım, onun hatalarını ve eksiklerini düzelttiğim eğitim sitemi satıyorum.

Bana satan arkadaş paralı bir editöre işi bilmeyen birine yaptırıp siteye yazık ediyordu.

Ben devralınca tüm problemlerini giderdim, içerik ekleme sistemini düzenledim.

Site alanında EN BÜYÜK sitedir. Rakibi 1 tane, ana alanı dışında yayın yapan sitedir.

Niche bir ada sahiptir.

Yapılacak iş; üniversite duyurularını takip edip siteye eklemek. Bu kadar. Kopyala yapıştır.

MOBİL uygulamasını yaptırdım. 20 günde 600 kişi ekledi.

Bir haber ile anlık mobil uygulamadan %30 yani 150 kişi rahatlıkla siteye çekilebilmektedir.

Oldukça saygın ve alanında otorite bir sitedir. Sürekli size bilgi talebi ve mesaj gelmektedir. (bu nedenle ek sosyal hesap açıp yönetmek zorunda kalıyorum.)

Alan kişinin eğitim ve üniversiteden az biraz anlaması lazım.

17 bin kişilik kapalı grup ve 47 bin kişilik gizli grubu vardır. Günde 100 civarı kişi kapalı gruba üye olmak için başvurmaktadır.

İnanılmaz aktif ve canlı gruplardır. Üyelik istekleri bunun göstergesi.

Anlık 300 online rakamı çok rahat defalarca gördüm.

Standart içerik eklenince online sayısı rahatlıkla 100-150 civarı olmaktadır.

Organik arama konusunda, eski arkadaş biraz gevşek davranmıştı. Hatasını düzeltip çalışma yaptığımda 20 güne göre %100 organik hit artışı sağladım.

Zamanla daha da artacaktır.

Lütfen resimleri iyice inceleyip, alanda bilginiz varsa iletişim kurunuz.

Merak edeceğiniz, sihirli değleklik bir durumu yok.

TMB 0.08 ve darbe dönemi geliri bu. Okullar açılınca, düzenli TBM ve düzgün zamanda 60-70 li rakamlar çok rahat elde edilir. TBM 0.14 olduğu gün geliri 60 TL olmuştu.

Neden satıyorsun diyenlere: benim işim bu. Gelecek vaad eden siteyi alır, bozuk yerleri düzeltir ve kar'ımı alıp satarım.

Organik hiti, düzenli bir çalışma sonucu sağlıklı olarak artmaktadır, artacaktır.

ANLIK HİT ŞU ANKİ DURUM

FİYAT: 7800 TL Pazarlık VAR.

2500'e al 7800'e sat. Ticari zeka diye buna derim iste. "Onceki arkadas gevsek davranmisti" yakistirmasi pek yakisikalmamis bu arada. Hayirli satislar!