Yurt içinde bir şehir değil ama, hem ikliminden hem de sahip olduğu düzenden dolayı İskandinav ülkeleri(İsveç hariç). Tercihen Helsinki.
Hocam ülkemizin içinde bir yer lazım

Ama tercihinizi beğendim.
izmir isterdim ama istememin sebebi şehrin güzelliği falan değil,dürüst ve kör cahil olmayan kaliteli insanları olduğundan.her yerin bozuk insanı elbetteki vardır ama izmirin düzgün insanları ağır bastığından izmir,havası beni çok boğuyor ama onada katlanırdım galiba
İzmiri not alayım hocam. Teşekkür ederim.
Çanakkale listemin başında
İstanbul hariç her yer olur.
Trafik ve kalabalıktan kurtulun
Biraz araştırayım hocam teşekkürler
Edirneliyim, Edirne diyorum
Küçük şehrimiz 150bin nüfus var genelde emekli ve öğrenci. Yazları öğrenci okul kapanıp gidince birde emekliler tatile gidince şehir hayalet gibi kalır.
Üniversitede okuyan bayan öğrenciler gece saat 2 - 3 - 4 farketmez canları sıkılınca dışarıda rahatça dolaşabilir. Terör olayı yoktur, halk iannılmaz bir birlik içindedir. Haberlerden görürsünüz zaten bir sıkıntılı durumda Facebook üzerinden küçük bir etkinlik oluşturulur 1 saat içinde binlerce insan belirtilen yerde toplanır destek için.
İş durumu biraz sıkıntı iş olanağı çok yok. Aşırı sosyal ve sürekli gezmek isterseniz gezi alanları kısıtlı. İstanbul gibi 1500 tane mekan yok yani
Meriç nehrimizin kenarında protokol evinde nehire karşı kahve içmek vazgeçilmezimiz. Sabahları üniversite sosyal tesislerinde nehir boyunda kahvaltı harika. Daha yazmakla bilmez, Osmanlıya başkentlik yapmış şehiriz ve şehrimiz tatih kokuyor. Bunu bilmek ve burada yaşamak güzel.
Edirnemizde 1 insana 2 sivil polis düştüğü için kolay kolay büyük olay olmaz. Alkol çok tüketilir ama alkollü araç kullanmasına rağmen kaza oranı çok çok azdır. İçip sapıtan çok insan yok nadir çıkar çıbanın başı gibi
Düğünler güzeldir, özellikle roman düğünlerine git düğünde nasıl oynanırmış gör
Tarihi kırkpınarlar bizde olur zaten orasıda harika. En güzellerinden birisi balkan şehirliği ve şükrüpaşa anıtı, kesinlikle gezilmesi gereken yerler. Daha yazacak çok şey var. Avrupaya açılan kapıyız kapıkule..
Gel gör gez sadece 2 3 gün kal demek istediklerimi anlarsın
Baya yazmışsınız hocam elinize kolunuza sağlık. Sizin yazdıklarınızdan kaynaklı detaylı araştıracağım.
Tekirdağ çerkezköy
İzmir karşıyaka
Biraz araştırayım hocam teşekkürler
artvin
Sınıra yakın olması iyi. Dün sokağa dökülenleri görünce her an kaçmaya uygun.
Ayrı bir bakış açısı
Kesinlikle Eskişehir.
Anlatmam yetmez, bir gün gidip görmenizi öneririm.
Porsuk kenarında, Adalar' daki Senna City Otel' de konaklayabilirsiniz.
Eskişehir için öğrenci kenti diyorlar. aile yok denecek derecede az yazlarıda hayalet şehir oluyor diyorlar hocam ne kadar doğru?
balıkesir sarımsaklı yada çanakkale assos havası doğası, insanı bir başka. Her sene bir iki hafta kafa dinlemeye gidiyorum.
Çanakkale listemde. balıkesirede bakacağım
İnsanların birbirine saygı duyduğu; mutlu, huzurlu ve adil yaşadığı hangi ülke/şehir varsa orada yaşamak isterdim...
Belki Avusturalya; neden olmasın kangurularla koşup oynardım
Siz büyük oynamışsınız hocam
londra'yı isterim.
başkent olmasına rağmen boğucu kalabalığı yoktur,güvenlidir,ulaşımı üst düzeydir.en önemliside yobaz yoktur,insanları kibar ve naziktirler.
Sizde büyük oynamışsınız hocam
dünyaya bidaha gelsem yine İzmir derim
Yukarıda bir arkadaş güzelcene yazmıştı İzmiri hocam
Sakin yerler her zaman daha güzel keşke İmkanım olsada o dediğim yerlerde yaşasam.
Aynı fikirdeyiz galiba hocam.
İstanbul
Güzel Tarafları
Kalabalığı Severim
Gezilecek yerleri fazla
Çevre edinme şansım daha fazla
Kötü Tarafları
Trafik
Trafik
Trafik
İStanbuldan vazgeçtim hocam
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:07:54 -->-> Daha önceki mesaj 05:06:38 --
Bkz:
https://www.youtube.com/watch?v=btItYZGmUlc
Keşke benim olsaydı