Arkadaşlar facebook hesabından kız yiğenim var 2004lü ve ona ahlaksız şeyler yazan bir çocuk var 18 yaşında gerektiği takdirde yazışmaları ileteceğim hesap kapatılmadığı takdirde savcılığa suç duyurusunda bulunacağız zaten. Daha öncede internette böyle bir haber dolaşıyordu küçük bir kız kardeşimize taciz sözlerinde bulunan bir haysiyetsiz vardı. 'Hakkındada zaten ahlaksız adamda çalıştı diyor' inanmayan arkadaşlar olursa özel mesaj ile yazışmalarıda ileteceğim facebook'ada mail attım fakat herhangi bir dönüş yapılmadı şikayette ettim fakat yine birşey olmadı sizlerin yardımlarını bekliyorum. Kendisini engelleyip şikayet ettik fakat bir sonuç alamadık henüz. Siz değerli forum arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum Allah hepinizden razı olsun.
şikayetinizin sonunda incelenmesi için facebook'a gönder derseniz daha hızlı sonuç alabiliriz arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
yazdığımdan şüphelenen arkadaşlar var ise pm atabilir.
https://www.facebook.com/TwiliqhTs?fref=ts
Şikayet ettim ancak şu şekilde bir dönüş oldu:
Alıntı
Berk Oktem adlı kişinin profilinin Facebook'ta olmaması gerektiğine dair düşüncenizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizinki gibi görüşler, Facebook'u güvenli ve samimi bir ortam olmaya devam etmesini sağlamanın önemli bir parçasını oluşturmaktadır.
İncelememize göre, Berk Oktem adlı kişinin profili şu anda Facebook
Topluluk Standartları'nı ihlal etmiyor. Ancak, incelememiz sırasında Berk Oktem adlı kişinin Zaman Tünelinde belirli bir içeriğin Topluluk Standartları'na uygun olmadığını gördük ve bu nedenle bu içeriği Facebook'tan kaldırdık.
Sizi rahatsız eden başka bir şey görürseniz lütfen bize bildirin. Bir profildeki belirli bir içeriği incelememizi istiyorsanız, profilin tamamını değil, içeriği (ör. fotoğraf) şikayet ettiğinizden emin olun. Facebookun herkes için güvenli ve samimi bir ortam olarak kalmasını istiyoruz.