nskl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diger konununu da okudum, bunun tek sebebi panik atak biliyor musun? Kendimden biliyorum, bende cok evhamliyim "Suram agriyor mu acaba?" diye düsündükten iki saat sonra agrimaya basladigini hissediyorum Fazla takilma, ameliyattan sonra hele hic takilma, gecti gitti diye düsün hep. Cünkü gercekten gecip gidecek, ama sen kafanda bitirmezsen ayni sorunu yasadigini düsüneceksin.

Cok sükür saglikliyim diyip, güne devam edeceksin.

Simdiden gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için, hayırlısıyla her şey güzel olacak olumlu yaklaşıyorum ama ameliyat korkusu işte ne yapsan insan korkuyor.

zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hep zamanla düzeliyor nefes alışlar demişlerdi ameliyat olan insanlar. aylarca beklemiştim,daha sonrada birdaha umursamadım..

ameliyattan sonrası burnunuzda tampon ile geçiriyorsunuz biraz sıkıntı tabi ama çekilmeyecek bir durum değil,tamponu aldırmaya gittiğinizde burnunuzdan çıkanı görünce hayretler içerisinde kalacaksınız,o 1 dakikada anlık iyi bir acı olacak gözlerinden yaş gelecek ama rahatlayacaksın daha sonrada inşallah benimki gibi olmaz burnundan nefes alamama konusu,ben öncede alamıyordum zaten sonrada alamadım nefes
Çok üzüldüm hocam ve acayip korkuyorum şu an