Hocam masrafları minimuma indir. Ne olacağı, tutup tutmayacağı, sizin ekibinizin bilgisi ve profesyonelliği, sektörünüzdeki analizlerin yapılıp yapılmadığı, reklam için ayırdığınız bütçe ve reklam için stratejiniz, yol haritanız ve b-c-d planlarınız olup olmadığı ve en önemlisi maddi durumunuzu bilmiyorum. Bunları halletmediyseniz benim geçmişte yaptığım hatayı sizde yapıyorsunuz ve yüzmeyi bilmeden okyanusa balıklama atlıyorsunuz.
Bu yüzden Masrafları miminuma indirin ki ileride zararınız çok olmasın..
0850 hatta şimdilik gerek yok. Normal hattan devam et
Payu ile çalışmıştım bende fakat aile şirketinin durumu sayesinden şartlarım biraz daha iyiydi.
Kargo firmaları ilk başta sıkıntı çıkarabilir. Ben dosyayı 9 tl gönderiyordum ayda en fazla 10 adet. Ama yan komşumuz 4 tl ye gönderiyordu ayda 200 adet filan.
Ayda şu kadar kargo göndereceğim derseniz ona göre desi bedeli çıkar.
Birde tanıdığınız eticaret yapan ve kargo firması ile anlaşmalı çalışan biri varsa referanslı gitmeniz size çok fayda sağlar.
Paketleme işleri için de bir plan yapmanız lazım. Dekoratif bir ürünü poşetin içinde hiçbir müşteri istemez.. r10 da bir konu var
https://www.r10.net/proje-gelistirme-...-hakkinda.html
Reklam için destek şart. Profesyonel destek. Yoksa bu işi bilmiyorsan facebook, google reklamlarımı kendim veririm diye düşünürsen zaman ve paran boşa gider.
Ürünlerin sunumu web sitenin durumu vs valla Allah kolaylık versin. Zor ve uzun iş.