Merhabalar arkadaşlar bu şirket sosyal medya hesaplarında reklam paylaşarak tık başına ödeme yapan bir site, benimde yüksek takipçili hesaplarım var ve deneme amaçlı girdim alt ödeme sınırına ulaştım ödeme talebinde bulundum 1 aydır ne gelen var ne giden. Mail atıyorum cevap yok.
Geçenlerde telefonum çaldı tamda atölyede arıza varken aradılar neyse paylaşımlarınız kural dışı bir sürü arapça tweet filan atılıp spam yapılmış dediler. Üstüne marka sizden şikayetçi olabilir bu konuda dediler.
Telefondaki bayana sadece tr hitleri sayılırken neden arapça spam yapayım ben tarzında bir soru sorunca kadın kemküm etmeye başladı.
Bu konuyu açıyorum ve mailde atıcam konu linkiyle ödeme yaparlarsa konuda ek olarak ödeme yaptılar diye belirtirim.
Ama şuan basit bir soru olan Admingle ödeme yapıyor mu? sorusunun cevabı en azından benim için yapmıyor ve yokuşa sürüyor. Alıcağım 51.1 tl alınana kadar burda bu konu.
edit: 22 temmuz tarihinde bir mail yoluyla kimlik bilgilerimi isediler yolladım cevap beklemeye devam ediyorum.
edit2: 14 ekim tarihinde bir özür maili ile durumu açıklayıp 351 tl lik ödememi yaptılar.
edit3: 14 ekimde ödemeyi alınca tekrar bir çalışma yapmıştım, tam 7 aydır alamıyorum, tarih 13 mayıs.