Merhaba Arkadaşlar;
Öncelikle facebook profillerden kısaca söz edeyim, bu profilleri sayfa ve web sitelerimin reklamlarında kullanıyorum. Şimdi neden satıyorsun der dediğinizi duyar gibiyim hepsini degil belli adetini satışa çıkarmaya karar verdim, satışlar istediğim gibi olursa mutlaka devamıda olacaktır.
SORULARINIZ: Hesaplar Hack Ve İllegal mi ? Bütün büyük forumlarda onlarca satış konum var ve illegal olan hiçbir satışım olmadıgı gibi bu fake facebook hesaplarıda hack yada calıntı hesaplar degildir.
Arkadaş Sayısı: 0 - 400 Karışık
(Verilen hesaplarda arkadaş sayısı 0'da çıkabilir 300'de 400'de şansa kalmış) Ad Soyad Değiştirme Hakkı: Karışık
(Bu hesaplar botlarda kullanıldıgı için otomatik isim degiştirmeler yapılmış olabilir bu yüzden her 60 günde bu kilit acılır) K. Adı Değiştirme Hakkı: Karışık
Profil Açılış Tarihi: 2009-2012 yılları arası
Mobil Onay: Karışık
(Ama isteyen olursa ücretsiz mobil onay gösteririm) Hesap Başı ücret: 2 TL
Stok: Şimdilik 5 bin adet
Tarayıcı Kaynaklı Kapanan Hesaplar Ne Olacak ? Güzel bir soru, fake hesapları botlarda kullanacaksanız sorun yok ama manuelde kullanıcaksanız tarayıcı kapsamlı kapanmalar olur, zaten kimsede olmaz diyemez bu yüzden her 50 adet alımlarınızda 5 adet fazla veririm.
Demo Hesap Verirmisin ? Yok vermem alan gidiyor parasını almadan demo felan vermem.
Birde elimde fazlasıyla direk sayfa olarak acılmış Business sayfalar vardır, begeni sayısı 0/1000 arasıdır
(Reklamcılar için ideal hesaplardır) Business Sayfa Ücreti: 1 Tanesi 3 TL
Ödeme Secenekleri: ENPARA & YAPIKREDİ
İletişim Skype: info@erdalozdemir.com
Selam hocam Türk hesaplar mı profil foto varmı pm ayatsanız bi 20 adet almayı planlıyorum.