yilmaz27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam9'un link kısaltma servisini aktif edeli 1 yıl olmadı siz nasıl bir yıldır kullanıyorsunuz.Çıkan reklamlara laf etmek kadar doğru bilmiyorum demişsiniz sizden habersiz çıkan her reklam senin kazancını engellemektedir.

Ayrıca konu sahibinin konusunu düzenleyip reklam gösterimlerinide yayıncılara belirtmelidir.

Amacım konuyu baltalamak değildir.
Bu servis reklam9 a ait DEĞİL. Yanlış bilgilendirip konuyu baltalamayın.

Reklam9 ile hiçbir ilişkimiz yok.

Tıklamaları kat ve kat artırarak daha çok kazanmanızı sağlarken nasıl oluyorda kazancınızı baltalamış oluyoruz onuda anlamadım açıkçası.


adanali01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben kullanmaktan vazgeçtim sistem guzel ama reklam olayı oranı yuksek aylık ufak karşılıgı reklamsız olabilir sistem.
Açıkçası tıklama artırma oranının %20 lik reklam oranından daha etkili olduğunu ve kazanç düşürme yerine kat ve kat daha çok kazandırdığımızı iddia ediyoruz.

Ücretli sistem üzerinde çalıştık fakat sistem masraflarını bile çıkaramadığımız için bu uygulamadan şimdilik vazgeçtik.