aliarbak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takıntılarınız için psikoloğa gidip terapi de görebilirsiniz ancak ne kadar etkili olacağı meçhul.

Eğer içinizi gerçekten bu kadar sıkıyor ve boşluğa düşmüş hissediyorsanız psikiyatriste gidip ilaç tedavisi görmeniz en doğrusu.

Çevrenizdeki kişiler sen deli misin de deli ilacı kullanacaksın gibi cahilce yorumlar yapabilir, bunlara aldırış etmeyin. Yaşamayan bunun ne demek olduğunu bilmez önemli olan sizin için en doğru ilacı bulabilmeniz.

Sen nereden biliyorsun da yazıyorsun diyecek olanlar çıkarsa diye not düşüyorum. Bu boşluğu yaşayıp sıkıntılarım ilerleye ilerleye iyice gömülüp Cerrahpaşa Tıp'ın en genç kadavra bağışçısı olarak kayda geçtim. Birilerinin tavsiyelerine uyup ilaç kullanmaya başlamasaydım şuan çok farklı olabilirdi her şey.
İnanın bir aşamadan sonra düşünceleriniz çok değişmeye başlıyor ve kendinizi çok işe yaramaz görüp bu yola devam etmemeye karar verebiliyorsunuz, bir zamanlar saçmalık gözüyle baktığınız şeylere kararlı bir biçimde adım adım gidebiliyorsunuz.

Birkaç farklı ilaç denedim doktor gözetiminde, ilk denediklerim biraz daha da kötüye götürdü. Şuan kendim için doğru ilacı buldum, rahatım.
Benimde psikolojik destek almam gerekiyor sanırım hocam ama faydası olması lazım yoksa gidişat hiç iyi değil.