Pop3 olarak kurduğunu sanıyorum.
Outlook pst dosyalarını genelde : C:\Users\xxx\Documents\Outlook Dosyaları içnde bulundurur. Format atacağınız zaman burda ki dosyanın yedeğini almanız gerekir.
Siz eğer kopyasının sunucudan silinmesini istiyorsanız o işaretli olarak kalacak. Orda belirtilen 14 gün demi yoksa daha uzun veya kısa sürede silinmesini istiyorsanız şayet oradaki sayıyla oynarsınız. Yada sunucudan silinmemesini istiyorsanız tiki kaldırırsınız.
Her iki ihtimalde de belirttiğim gibi bu maillerin yedekleri belittiğim klasorde saklanır. Yedek alırsanız her formattan sonra bu dosyayı göstererek eski maillerinize ulaşırsınız.
Kardeşim PST ye çekeceksin maillerini
Evet hocam pop3 olarak kurulu, fakat söylemek istediğimi tam anlatamadım benim hatam. Ben silince değil gönder/al yapınca sunucudan silinsin istiyorum. Yani outlookta silince sunucudan da silinmesi ile ilgilenmiyorum çünkü bu maillerin sizinde dediğiniz üzere ilgili backup dosyasında bulunması gerekiyor.
Webmailimiz bu şekilde:
http://prntscr.com/btlfqu yani ice warp server. Öncede resimde de gördüğünüz mail ben outlooka geçip gönder/al yaptığımda sunucudan otomatik siliniyordu ama outlookta kalıyordu tabi.
Dmek istediğim tam olarak bu, ama bunu ayarlar ile değil eklenti ile vs de yapmış olabilirler o konuda bilgim yok maalesef