Dymatize Fabrikasını kapattı diyorlar artık. internette böylee bir yorum okumuştum.
Sadece bir fabrikası kapandı, genel olarak çok sayıda fabrikası var üretime devam ediyor. + Piyasadaki tartışmasız en iyi %100 Whey ürünüdür dymatize bilginiz olsun. Ztn sporla ilgisi alakası olan kişiler bunu bilir. Yeni başlayanlar veya hepsi aynı diye bakanlar ucuza hardline alır kullanır. Ben bir kaç yerde söyledim Tr'deki satış yapan supplement firmaları en çok kazancı hardline ve optimumdan yaptıkları için o ürünleri en iyi gibi göstermeye çalışıyorlar. Kendi sitemde vardı bu konu ile ilgili. Bir firma geldi reklam anlaşması yaptık adamlar ilk 5'e direkt hardline 3d matrixi ve optimumu yapıştırdı

Ama aslına bakıldığında Hardline piyasada alınacak en son marka bana kalırsa. Optimum'da yine şişirilen üründür. Eğer az buz bilgisi olan varsa zaten %100 whey olarak dymatize kullanır. Veya weider whey tercih eder. (weider %20 whey dir). Zaten Weider whey içerisindeki içerikler başlı başına efsanedir kontrol ederseniz. Bir çok amino asit yüksek oranda içinde bulunur.
Bu tarz vücut istiyorum.
Umarım espri olsun diye yazmışsındır

Lazar Angelov yaşayan efsanedir şuan. İyi bir genetiği var. Bunun gibi olmak kolay değil

Ama antrenman programlarını youtube dan izleyebilirsiniz.