Psikolojik olarak çökmüş durumdayım son 2 haftadır. Artık hayattan zevk alamıyorum, hiçbir şey yapasım gelmiyor ve günde en fazla 3-4 saat uyuyabiliyorum. Tek zevk aldığım şey sigara içmek minimum 2 paket günde.

Neden kaynaklandığına gelecek olursak da benim burnumda bir kemik eğriliği var. En az 10 doktora gittim çoğunluk muayene ile ameliyat önerdi ama daha sonra nefes sorunun yoksa ameliyat gereksiz diye de eklediler.

Bende nefes problemi, ağzı açık uyuma gibi rahatsızlıklar yok. Sadece gün içerisinde yer değiştiren hafif tıkanıklıklar oluyor yani eğriliğin olduğu kısımdan da %100 nefes aldığım oluyor. Burnun tek tarafı tıkalı tutup diğer tarafın açık olması yer değiştirmesi şartıyla doğalmış.

Ameliyat konusunda çok kararsızım. Eğer ameliyat olursam eminim nefes alış verişim değişmeyecek ve ben boşuna ameliyat olmuş olacağım. Üstelik nefes alış verişim eskiye oranla daha kötü de olabilir.

Sırf bu psikolojik takıntı yüzünden gidip ameliyat olmayı düşünüyorum ama ameliyat sonrasında psikolojik sorunlarımın daha kötü olacağından çok korkuyorum.

Bana bir akıl verin dostlar, çok büyük çıkmazdayım psikolojim alt üst