Arkadaşlar, önceleri web siteleriyle uğraşıyordum. Ancak artık bıraktım bu işleri. Çok değerli sitelerim var. 6-7-8-9 yıllık siteler;
tr-portal.net -> Aylık geliri 4-5bin liralardaydı. 9 yıllık mazisi var. %99 günceldir. Halihazırda günlük 6-700 hiti var. İlgilenirseniz ihya eder.
saglikbilgisi24.com -> Bir zamanlar oldukça iyi kazandırıyordu.
bebeklericin.net -> Bu da çok eski. Sağlam ziyaretçisi oluyordu.
otokiralamafirma.com -> İçeriği, subdomain yapısıyla o kadar uğraştım ki ama çok ilgilenemedim. 1000lerce tl çok rahat kazandırır ilgilenilirse.
yilbasiprogramlari.biz -> Soyadece yılbaşı zamanlarında 300 TL'den onlarca reklam alabilirsiniz. İlgilenmeniz yeterli
nakliyatrehberi24.com -> İlgilenince çok iyi kazandırıyor. Tık başı 1-2 TL alıyor.
habber.net -> Çok büyük paralar kazandı adsenseden. Sadece 1000 liralık yazılım var üzerinde
evofisdekorasyon.com -> Bilindik, oldukça iyi kazandıran sitelerimden.
tatilrehberi24.com -> Bununla çok ilgilenemedim ama az uğraşırsanız bu da ihya eder. Oldukça eski bir site.
Durum bu arkadaşlar. Bütün emeklerimi satıyorum. Mobilya işine girdim, firma açtım kendime. Dolayısıyla sanal sektörden uzaklaştım. Reel sektördeyim artık. Ciddi alıcılar iletişime geçebilirler. Toplu fiyat belirtemiyorum, ayrı ayrı da satmak istemiyorum. Alacak kişi hepsini alacak teklif usulü.
Sitelerin hiçbirinde adsense banı yoktur. Çoğu wordpresstir. Site hitleri 1k dolaylarında ve altındadır. FTP ve mysql şeklinde verilecektir. Kurulumlarına yardımcı olamam çünkü pek fazla vaktim yok. İlgilenen arkadaşlar İstanbul Dudullu'da ofisime gelebilirler. Hem bi çayımı içersiniz hem de el sıkışırız.
Tekliflerinizi bekliyorum.
Saygılarımla...