hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir daha pokemon diyen birisi olursa ağzının üstüne ıslak terlikle vuracağım yeminlen Yetti yahu günlerdir pokemon aşağı pokemon yukarı,işyerinde de aynı,internette de,dışarıda da.Sosyalleşmekmiş,yerim öyle sosyelleşmeyi.Evde kalkıp su almaya üşenen tipler dışarda sürtüyor bütün gün.Telefonla neyin sosyalleşmesi acaba bu,kafasını kaldırmıyor ki bu tipler telefondan.Evet artık anti-pokemoncuyum benim gibi her saniye bunu görmeyi istemeyenleri desteğe beklerim. Madem sosyalleşmek istiyosun ara arkadaşını,telefonunu almadan çık bir cafede gidin muhabbet edin,spor yapın,basket oynayın vb... Telefon ekranına baka baka sosyallik mi oluyor acaba? Yakında zaten yasaklanır bu oyun buraya yazıyorum.Çünkü daha şimdiden birçok olay meydana gelmeye başladı,ileri de daha da kötü olacaktır. Bir de hiç düşündünüz mü acaba kameranızı ve sizi kullanarak istedikleri yerden istedikleri fotoları aldıklarını ve tüm bilgilerinize bir de onların ulaşıp sattıklarını.Neyse,beyninizi daha yararlı şeylere yorun bence.Dağılabilirsiniz.
Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün sabah uyurken tatile gelen kuzeni kafamın başında buldum napıyorsun dedim pokemon buldum baş ucunda dedi.Yaş 16 Genelde tatili pc de geçiren çocuk günde 2-3 saat dışarda pokemon arıyor.Pc den kurtulmasına sevindim ancak hedef gösterdiği yerler iyi değil ekstra olarak eğer ki görüntüyü bir veritabanında vs. kaydetiyorsa adamlar bir uygulamayla evimizin içine kadar girdiler.Bana göre telefonlar çok tehlikeli bir araç.
Çok haklısınız
Gerçekten adamlara oldukça büyük veri oluşturuyorlar (oynayanlar)
Bence saçmalık.