Hayırlı sabahlar r10 kardeşliği arkadaşlar forum başlığını fazla kontrol edemiyorum pm den bakıyorum Makale işleri verildi ve 3 arkadaşımız bizim için yazıyor teşekkür ederiz. Mantık farklılığı olması adına 2 makaleci arkadaşımızla daha çalışmak istiyoruz.

Not: Lütfen makale örneğine bakabilirmiyim tarzında mesajlar yazmayınız. ekibi olan kişi veya kişilere ihtiyacım vardır.

50 + 50 şeklinde makaleler yazabilecek ve dediğim ğibi hiçbir alındı ve aynı kelimeler üzerine yoğunlaşma istemiyorum özen gösterilmesi ve farklı yazı ve konu başlıkları türeten ekibe ihtiyacım vardır.

2 uzman arkadaşa daha ihtiyacım var eğer o güzel zamanınızdan bana ayırmak isterseniz pm den detayları görüşebiliriz. iş devamlı olacaktır. günlük 10 makale verdiği taktirde sorun olmayacaktır. bunu günlere yaya biliriz. 50 baslık ve makale bitiminden sonra değerlendirilip tekrar iş verilecektir.
FİYAT BİLDİRİNİZ LÜTFEN
100 Kelimelik
200 Kelimelik
300 Kelimelik
50+ fiyatı veya 100+ toplu alım indirim olur ise 100 + şeklinde çalışabilirim

Ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim

Ödeme iş başlangıcında nakit olarak yapılmaktadır. yarı peşin yarı iş bitimi şeklinde çalışmıyorum. Sonuçta r10 bünyesinde olduğumuz için karşılıklı güven önemlidir. 2 makale yazar ekibi için bekliyorum sağolun.