Gri Tik

Eğer sayfanız bir insanı, ünlüyü vb. temsil etmiyorsa aşağıdaki adımları takip ederek ortalam 3 saat içinde doğrulanmış bir sayfaya sahip olabilirsiniz:

1-) Business.facebook.com a üye olun ve sayfanızı bu business hesabına yönetici olarak ekleyin.
2-) Sayfanız için business managerdan işletme konumlarına tıklayarak ev ya da iş adresinizi gösteren bir lokasyon sayfası oluşturun. Adres ve telefon bilgilerini doğru girin.
3-) Daha sonra bu oluşan sayfanın urlsini bir yere not alıp yöneticilikten çıkın, sayfa adminsiz kalsın.
4-) Sayfanıza urlsini kullanarak tekrar giriş yapın, sahipsiz olduğu için bu işletmenin sahibi siz misiniz tarzında bir yazı göreceksiniz, ona tıklayın ve sayfanızın adı ile aynı olan ve üzerinde sayfanızdaki adresin aynısının yazdığı bir marka tescil belgesini facebook'a çıkan form aracılığı ile gönderin.
5-) Bu sayfa bir kaç saat içinde onaylanıp size adminliği verilecek.
Elektrik, su, doğalgaz veya telefon faturası
İşletme ruhsatı
İşletmene ait vergi dairesinden alınmış resmi belge
Ticaret sicil gazetesi ilanı

Ücretli olarak
Farklı Yöntemi Uygun Fiyata yapiyorum ve Sayfa onaylandıkdan sonra ücretimi aliyorum. Yukaridaki aynı belgeleri bildirmeniz yeterlidir.
Referanslarim mevcuttur.

Mavi Tik.

başvuru yapmadan önce sayfanızın ayarlar kısmını düzenlemeniz gerekmektedir. Çünkü facebook bu ayarların sayfanın hayranlarına acık olarak göstermek ister.

ayarlar kısmındaki şu kısımları kontrol edere düzenleyin.

a-Start Date kısmını o ünlü kişi yada website yada tanınmış kişi hangi yıl kurulmuş ise yada ünlü -işletme .website vs ise başlangıc tarihini girin.
b- Short Description -kısa açıklama
c-Impressum -künye
d-Long Description-uzun açıklama
e-Bio-biografi. kişi yada kurum hakkında bilgiler
f-Awards-ödüller
g-Personal Information- kişisel bilgi
h-Personal Interests -kişisel ilgi alanı
ı-Phone
i-Email
j-Other Accounts- diğer hesaplar
k-Website
l-Affiliation-üyelik

bu kısımları sayfanızın hakkında kısmına giderek eksiksiz olarak doldurun.

daha sonra onaylatma işlemi için formu açacağız

https://www.facebook.com/help/contact/674019072673100

Ücretli olarak
Bunun yerine yeni bir yöntem ile 24 sat içinde olumlu yada olumsuz ayrıntılı bir açıklama yapıp cevap aliyorum.Marka sayfaları
Tanınmış / ünlü kişiler

Başvuru sürecinde, adminlik yetkisi vermeniz gerekmektedir. Sayfa adına Facebook'la ticketları sürdürmek için bu yetki alınmaktadır. Başvuru yapıldığına dair ekran görüntüsü atılmaktadır. Başvuru sonucu 3 - 7 gün arası sürebilmektedir.

Yapamayanlar için ücretli yapmaktayim. Ayrintili bilgi vermiyorum (ücretsiz olarak belirttigim kısımlar için).
Forum Dışı :
Mail : ogzhngul@gmail.com