benzer bir olayda benim başıma geldi bu tarz sitelerde *********** malesef çok fazla bende macbookpro alacaktım sahibinden.com üzerinden verilen ilana denk geldim cihazın yurtdışından getirildigini vs. uzatmıyayım cihaz sıfır teslim edilecek türkiyeye göre fiyatda 2-3 bin fark vardı ..arkadaş ankarada ikamet ediyor görüşmeler yapıldı yüzyüze sözleşme bile imzalandı kimlk fotokopisini dahil sözleşmeye eklememe ragmen banka hesabına yaptıgım ön ödeme uçtu gitti bu olay ocak ayında oldu hala çözülmüş degil hukuki olarak sahibinden.com daki görüşme banka ödeme kayıtları, sözleşme ,sms, whatsup vb. bilgilerin kayıtları ile savcılığa şikayette bulundum totalde 750 tl para yatırmıştım ama ortada ne makina nede para yok adalet yavaş işliyor hatta ifadesi alınıp deliller olmasına ragmen salıveriliyor..Savcı almasaydın, yapmasaydın demekle yetiniyor hesaba yatan paranın akibeti yada nedeni sorulmuyor ..dikkatli olun benim şikayetimle ilgili durum hala sürüyor savcılık kalemi telefonla bilgi vermiyor o yüzden her hafta gidip durumu ögreniyorum.. yasal takip devam ettigi için isimini açıkca yazmıyorum ama sahibinden.com'da sürekli bu işi 2-3 senedir yaptıgını biliyorum takip etmiş ilanlarını incelemiş aptal cesareti ve alınan tüm önlemlere ragmen başıma gelen durumdan kurtulamadım.. insan bu yüzden alışveriş yaparken paranoyak oluyor malesef
saygılar
İsteseler bunlara nefes aldırmazlar da neyse..